-
مشکل در صفحه نخست سایت
سلام
بنا به مسائلی مجبور شدم جوملا ورژن 2.5 رو از روی هاستم پاک نم و مجدد نصب کنم همه چیز بخوبی پیش رفت و مجدد نصب شد
اما الان با تایپ آدرس سایت تو نوار آدرس , [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که هدر Default web page داره میاد بالا اما اگه دستی اون رو پاک کنم و به انتهای دامینم /index.php رو اضافه کنم سایت میاد بالا.
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-28-2012 01:49 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
الان آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بالا میاد دقیقا مشکل شما چیه ؟
موفق باشید
-
-

نوشته اصلی توسط
hamidy
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
الان آدرس
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بالا میاد دقیقا مشکل شما چیه ؟
موفق باشید
ممنون اما دو تا نکته یک : من این 0000.ir رو واسه نمونه نوشتم که نمی دونستم همچین سایتی هم هست سایت من چیز دیگست
نکته دوم اینکه مشکل خود به خود حل شد.
دست شما درد نکنه
-
-
سلام دوستان الان مجدد مشکلم تکرار شد
مشکلم رو متوجه شده
آدرس سایتم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که با این آدرس هیچ مشکلی نیست
اما آدرس بدون www مشکل داره که میره تو صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای حل این مشکل چی کار باید کنم
ممنون
ویرایش توسط sadeghpa80 : 11-29-2012 در ساعت 08:52 AM
-
-
دروود
میتونید ادرس سایت خودتون رو قفل کنید !
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mersad
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
میتونید ادرس سایت خودتون رو قفل کنید !
در پناه ایزد
ممنون اما این در مود سایت من که بدون Www بالا نمیاد هم کار میکنه ؟
اول نباید مشکل بدون www حل بشه بعد روی www قفل کنم ؟
-
-
سلام
ابتدا این موضوع رو مدیریت هاستیگ اطلاع دهید !
مشکل از سمت سرور حل میشود
برای قفل کردن هم شما میتونید صفحه ای که باز میشه موقتاً قرار بدید تا مشکل حل بشه
صفحه ارر رو قفل کنید به صفحه بدون www که باز میشه
یا حق
-
کاربر مقابل از Local عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
علاقه مندی ها (Bookmarks)