PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری این خطاها را رفع کنم ؟

mehdininja
12-06-2012, 11:27 PM
:sad:
:sad:
با سلام

من با این صفحه هات خطا چیکار کنم تا به صفحه ی اصلی برن ؟ من خطا ها رو سفارشی کردم ولی چرا این صفحه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) 500 را اون یکی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) 404 میاورد اخه من سفارشی کردم از سی پنل !

چطوری این خطا ها رو سفارشی کنم به صفحه اصلی برن . لطفا راهنمایی کنید . ممنون:rose:

:clap:

mersad
12-07-2012, 12:18 AM
دروود

از Cpanel اختصاصی کردید ؟!!!
این اموزش رو مطالعه کردید ؟

صفحات خطا 403 , 404 و ... اختصاصی در جوملا 1.5 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 403_,_404_%D9%88_..._%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A 7%D8%B5%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%8 4%D8%A7_1.5)

در پناه ایزد

mehdininja
12-07-2012, 01:23 AM
سلام مرصاد عزیز ، من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و کد خودم رو قرار دادم و مشکل برطرف شد .

من اون کدها رو حذف کردم مشکلی پیش نیاد ؟

mehdininja
12-07-2012, 11:48 PM
آقا من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و یه کد دیگه که خودم ساختم رو در فایل پست کردم اون کدهای که حذف کردم یه موقع مشکلی به وجود نیاد ؟ اگه بیاد و نیاد هم یکی بگه .

مرسی

%%%%%%%%%%%%%%%%
:idea:

shmata
12-08-2012, 07:00 AM
آقا من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و یه کد دیگه که خودم ساختم رو در فایل پست کردم اون کدهای که حذف کردم یه موقع مشکلی به وجود نیاد ؟ اگه بیاد و نیاد هم یکی بگه .

مرسی

%%%%%%%%%%%%%%%%
:idea:

شما میتونید از کدهای error.php یک بسته جوملا هم نسخه سایت خودتان که این فایلش ویرایش نشده استفاده کنید.

mehdininja
12-08-2012, 03:28 PM
سلام و خسته نباشد

فایل error.php که ویرایش نشده است در کدام مسیر می باشد ؟ با تغییر کدها مشکلی پیش نمیاد؟

________

shmata
12-08-2012, 07:47 PM
سلام و خسته نباشد

فایل error.php که ویرایش نشده است در کدام مسیر می باشد ؟ با تغییر کدها مشکلی پیش نمیاد؟

سلام ممنون
همون فایل error.php را از یک بسته جوملای دیگر با فایلی که ویرایش کردید

من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و کد خودم رو قرار دادم و مشکل برطرف شد .

من اون کدها رو حذف کردم مشکلی پیش نیاد ؟
قرار بدید.