-
-
-
12-06-2012 11:27 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دروود
از Cpanel اختصاصی کردید ؟!!!
این اموزش رو مطالعه کردید ؟
در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام مرصاد عزیز ، من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و کد خودم رو قرار دادم و مشکل برطرف شد .
من اون کدها رو حذف کردم مشکلی پیش نیاد ؟
-
-
آقا من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و یه کد دیگه که خودم ساختم رو در فایل پست کردم اون کدهای که حذف کردم یه موقع مشکلی به وجود نیاد ؟ اگه بیاد و نیاد هم یکی بگه .
مرسی
%%%%%%%%%%%%%%%%
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقا من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و یه کد دیگه که خودم ساختم رو در فایل پست کردم اون کدهای که حذف کردم یه موقع مشکلی به وجود نیاد ؟ اگه بیاد و نیاد هم یکی بگه .
مرسی
%%%%%%%%%%%%%%%%

شما میتونید از کدهای error.php یک بسته جوملا هم نسخه سایت خودتان که این فایلش ویرایش نشده استفاده کنید.
-
کاربر مقابل از shmata عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
سلام و خسته نباشد
فایل error.php که ویرایش نشده است در کدام مسیر می باشد ؟ با تغییر کدها مشکلی پیش نمیاد؟
________
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام و خسته نباشد
فایل error.php که ویرایش نشده است در کدام مسیر می باشد ؟ با تغییر کدها مشکلی پیش نمیاد؟
سلام ممنون
همون فایل error.php را از یک بسته جوملای دیگر با فایلی که ویرایش کردید

نوشته اصلی توسط
mehdininja
من تمام کدهای فایل error.php رو حذف کردم و کد خودم رو قرار دادم و مشکل برطرف شد .
من اون کدها رو حذف کردم مشکلی پیش نیاد ؟
قرار بدید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)