توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول پخش فیلم
ali_8173
12-19-2012, 09:26 PM
با سلام ببخشید یک ماژول می خواستم برای پخش فیلم . یکی گرفتم web player ولی از کامپیوترم فیلم بیشتر از 2 مگ آپلود نمی کنه. میشه یک ماژولی معرفی کنید که بشه تا 30 مگ هم از کامپیوتر آپلود کرد.ممنون
mehdininja
12-19-2012, 10:38 PM
درود
دوست عزیز از این افزونه ها استفاده کن . مشکل از ماژولت هست که 2 مگ آپلود میکنه ، با این افزونه ها میتونی هر حجمی رو به نمایش در بیاری .
افزونه های پخش ویدئو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بدرود
12-19-2012, 10:45 PM
با عرض سلام .
بنده نیز کامپوننت و ماژول های webplayer را تایید می کنم . سیستم فوق العاده ای است .
شما می توانید از کامپوننت و ماژول های این سیستم استفاده کنید سپس نوع فلیم را بر روی لینک قرار بدهید و فیلم مد نظر خود را در هاست اپلود نمائید و لینکش را در افزونه قرار دهید .
موفق باشید .
ali_8173
12-19-2012, 10:55 PM
با عرض سلام .
بنده نیز کامپوننت و ماژول های webplayer را تایید می کنم . سیستم فوق العاده ای است .
شما می توانید از کامپوننت و ماژول های این سیستم استفاده کنید سپس نوع فلیم را بر روی لینک قرار بدهید و فیلم مد نظر خود را در هاست اپلود نمائید و لینکش را در افزونه قرار دهید .
موفق باشید .
اتفاقا تو 4shared آپلود کردم ولی نتونستم لینکشو براش بزارم.لینکش رو میزارم قبول نمی کنه.لینکش اینه<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mehdininja
12-19-2012, 11:22 PM
درود
دوست عزیز شما باید در هاست خود فیلم را آپلود کنید اون لینک دانلود که میده لینک مستقیم نیست و پخش نخواهد شد ، فردا اگه پاکش کنن باید دوباره بزنی ،
یا از آپارات استفاه کن یا درون هاستت آپلود کن .
بدرود
12-20-2012, 12:14 AM
دروود
پیشنهاد ما به شما
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اموزش این افزونه در دانشنامه جوملا فارسی هست
در پناه ایزد
ali_8173
12-20-2012, 08:16 PM
من هاست ندارم. به صورت لوکال دارم کار می کنم
mersad
12-20-2012, 11:22 PM
ارتباطی به هاست و یا لوکال نداره
در لوکال ادرس دهی شما فقط متفاوت هست ! همین
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.