با سلام ببخشید یک ماژول می خواستم برای پخش فیلم . یکی گرفتم web player ولی از کامپیوترم فیلم بیشتر از 2 مگ آپلود نمی کنه. میشه یک ماژولی معرفی کنید که بشه تا 30 مگ هم از کامپیوتر آپلود کرد.ممنون

با سلام ببخشید یک ماژول می خواستم برای پخش فیلم . یکی گرفتم web player ولی از کامپیوترم فیلم بیشتر از 2 مگ آپلود نمی کنه. میشه یک ماژولی معرفی کنید که بشه تا 30 مگ هم از کامپیوتر آپلود کرد.ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
دوست عزیز از این افزونه ها استفاده کن . مشکل از ماژولت هست که 2 مگ آپلود میکنه ، با این افزونه ها میتونی هر حجمی رو به نمایش در بیاری .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بدرود
با عرض سلام .
بنده نیز کامپوننت و ماژول های webplayer را تایید می کنم . سیستم فوق العاده ای است .
شما می توانید از کامپوننت و ماژول های این سیستم استفاده کنید سپس نوع فلیم را بر روی لینک قرار بدهید و فیلم مد نظر خود را در هاست اپلود نمائید و لینکش را در افزونه قرار دهید .
موفق باشید .
اتفاقا تو 4shared آپلود کردم ولی نتونستم لینکشو براش بزارم.لینکش رو میزارم قبول نمی کنه.لینکش اینه[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
دوست عزیز شما باید در هاست خود فیلم را آپلود کنید اون لینک دانلود که میده لینک مستقیم نیست و پخش نخواهد شد ، فردا اگه پاکش کنن باید دوباره بزنی ،
یا از آپارات استفاه کن یا درون هاستت آپلود کن .
بدرود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اموزش این افزونه در دانشنامه جوملا فارسی هست
در پناه ایزد
من هاست ندارم. به صورت لوکال دارم کار می کنم
ارتباطی به هاست و یا لوکال نداره
در لوکال ادرس دهی شما فقط متفاوت هست ! همین
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)