توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری میتونم پس زمینه در مازول قرار بدم ؟
mehdininja
12-28-2012, 01:21 PM
سلام ،
من میخوام در مازول mod_mostread یه پس زمینه بزارم چندتا css اضافه کردم ولی نشد . حالا کد را باید در کدام فایل و چه کدی وارد کنم ؟
محمد محسنی
12-28-2012, 02:42 PM
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را قرار دهید.
یا حق.
mehdininja
12-28-2012, 03:36 PM
سلام جناب محمد محسنی خسته نباشی ، آدرس سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، من میخوام اون ماژول mod_mostread یا همون داغترین مطالب که هست یه پس زمینه براش بزارم . چه کدی بزارم در کدوم فایل ؟
خیلی ممنون:rose:
sahama
12-28-2012, 05:07 PM
با سلام
ابتدا در پسوند کلاس ماژول اسمی رو قرار بدید مانند back
حالا باید برای اون مقدیری رو هم در فایل css ایجاد کنیم
به این شکل عمل می کنیم
.art-post-body.back
}
background-color: #123455
{
چون دسترسی به مدیریت سایت شما نداشتم من اینو با فایرباگ روی سایت شما امتحان کرده ام ممکنه یکمی تغییرات لازم باشه
mehdininja
12-28-2012, 08:20 PM
با سلام
ابتدا در پسوند کلاس ماژول اسمی رو قرار بدید مانند back
حالا باید برای اون مقدیری رو هم در فایل css ایجاد کنیم
به این شکل عمل می کنیم
.art-post-body.back
}
background-color: #123455
{
چون دسترسی به مدیریت سایت شما نداشتم من اینو با فایرباگ روی سایت شما امتحان کرده ام ممکنه یکمی تغییرات لازم باشه
سلام ، من داخل ماژول back نوشتم و در سی اس اس قالب سایت این رو اضاقه نمودم
.art-post-body.back
{
background-image: url('../images/Fe.jpg');
background-repeat:
no-repeat;
background-position:
center;
}
ولی عکس نمیامد
؟
لطفا راهنمایی کنید
mehdininja
12-29-2012, 12:56 AM
درود به همگی
آقا من به جواب رسیدم آموزش کاملی هم بود ، فردا کسی خواست من از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) به نتجیه رسیدم ، من تازه با یکی دیگر از قدرت های سیستم جوملا آشنا شدم:thanks: . همش میگفتم اون دیگه چه کادری اونجا گذاشن نگو خیلی خاصیت داشت .:clap:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.