سلام ،
من میخوام در مازول mod_mostread یه پس زمینه بزارم چندتا css اضافه کردم ولی نشد . حالا کد را باید در کدام فایل و چه کدی وارد کنم ؟

سلام ،
من میخوام در مازول mod_mostread یه پس زمینه بزارم چندتا css اضافه کردم ولی نشد . حالا کد را باید در کدام فایل و چه کدی وارد کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز سلام
لطفا آدرس سایت را قرار دهید.
یا حق.
سلام جناب محمد محسنی خسته نباشی ، [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ، من میخوام اون ماژول mod_mostread یا همون داغترین مطالب که هست یه پس زمینه براش بزارم . چه کدی بزارم در کدوم فایل ؟
خیلی ممنون![]()
با سلام
ابتدا در پسوند کلاس ماژول اسمی رو قرار بدید مانند back
حالا باید برای اون مقدیری رو هم در فایل css ایجاد کنیم
به این شکل عمل می کنیم
چون دسترسی به مدیریت سایت شما نداشتم من اینو با فایرباگ روی سایت شما امتحان کرده ام ممکنه یکمی تغییرات لازم باشهکد:.art-post-body.back } background-color: #123455 {
سلام ، من داخل ماژول back نوشتم و در سی اس اس قالب سایت این رو اضاقه نمودمنوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولی عکس نمیامدکد:.art-post-body.back { background-image: url('../images/Fe.jpg'); background-repeat: no-repeat; background-position: center; }
؟
لطفا راهنمایی کنید
درود به همگی
آقا من به جواب رسیدم آموزش کاملی هم بود ، فردا کسی خواست من از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به نتجیه رسیدم ، من تازه با یکی دیگر از قدرت های سیستم جوملا آشنا شدم. همش میگفتم اون دیگه چه کادری اونجا گذاشن نگو خیلی خاصیت داشت .
![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)