توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش سایت در موتور جستجو
khademian
01-08-2013, 10:43 PM
سلام. حدود چهارماه میشه که سایت arsangan.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ساختم. با اینکه سایت خبری هست و تقریبا هر روز آپدیت می شه ولی هنوز تو موتورهای جستجو نیست. تنظیمات htaccess هم انجام دادم، google webmaster هم عضو هستم، چندجا هم لینک دادم ولی انگار نه انگار.
یه جا نوشته بود نصب اطلاعات نمونه باعث کم شدن رتبه می شه، ولی من همه اطلاعات نمونه که نصب کردم دوباره "عدم نمایش" کردم. آیا مشکل از اینه؟ اگه دوباره جوملا نصب کنم و دیتابیس جایگزین کنم باز هم همین میشه؛ راه دیگه ای هست که بشه این کار رو کرد؟
اگر هم نیست لطفاً بررسی کنید مشکلش رو بهم بگین.
ممنون
kianesfahan
01-09-2013, 12:22 PM
دوست عزیز در حال حاضر در وب و در سیستم گوگل محتوا پادشاهی می کند .
ایا مطالب شما اختصاصی است و یا کپی برداری شده است ؟
ایا نقشه سایت ایجاد کرده و ان را به گوگل معرفی کرده اید ؟
موفق باشید .
mohammad2232
01-09-2013, 01:14 PM
دوست عزیز میتونید از بنر پیج رنکر و الکسا در سایتتون استفاده کنید که کار برا با کلیک روی اونها براتون امتیاز در نظر میگیرن و همینطور کاربرا رو به نصب کردن تولبار الکسا تشویق کتید و همینطور که دوستمون هم گفتند مطالب خیلی مهمه شما اگرم مطلب رو از جایی کپی میکنید حتما توی اون تغییرات ایجاد کنید به ویژه اضافه کردن عکس مربوط و حتما توی قسمت منو ها ، مطالب ، عکس ها و... کلمات کلیدی رو پر کنید موفق باشید
khademian
01-09-2013, 04:50 PM
با سلام مجدد. تمام مطالب سایت توسط خبرنگار رسمی صدا و سیما تهیه شده و حتی سایر سایت ها از این سایت کپی می کنن.
نقشه سایت هم با xmap درست کردم و تو webmaster ثبتش کردم.
فقط کلمات کلیدی می مونه که مشخص کردن کلمات کلیدی برای خبر کار سختی به نظر می رسه. تو منو هم کلمات کلیدی دقیقاً همون نام منو هست
kianesfahan
01-09-2013, 05:27 PM
دوست عزیز khademian (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کلمات کلیدی و متا یکی از مهم ترین بخش های هر مطلب و خبر است . شما از مهم ترین بخش غافل شده اید .
این موارد را حتما مد نظر داشته باشید .
موفق باشید .
mehdininja
01-09-2013, 06:40 PM
هی بچه ها
دوست عزیز می شه بگی پس این نتایج چین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"arsangan.ir"&oq=site%3A"arsangan.ir"&gs_l=serp.3...12499.17271.0.17471.0.0.0.0.0.0.0.0. .0.0...0.0...1c.1.fTGfUm_ifGA) ؟ سایت شما ثبت شده مشکل از طرف شماست .
مشکل میتواند از قالب شما باشد که crawler ها به راحتی در سایت گشت و گذار کنند .
با احترام
khademian
01-09-2013, 08:39 PM
هی بچه ها
دوست عزیز می شه بگی پس این نتایج چین (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>"arsangan.ir"&oq=site%3A"arsangan.ir"&gs_l=serp.3...12499.17271.0.17471.0.0.0.0.0.0.0.0. .0.0...0.0...1c.1.fTGfUm_ifGA) ؟ سایت شما ثبت شده مشکل از طرف شماست .
با احترام
ممنون دوستان
وقتی کلمه "ارسنگان" رو سرچ می کنم اولین نتیجه هست، ولی در نتایج جستجوی "ارسنجان" حتی جزء 150 تای اول هم نیست.
البته برای من قسمت دوم سوال مهم تر بود که می تونه بار آموزشی برای همه اعضای فروم هم داشته باشه نه منفعت شخصی. کسی در مورد قسمت دوم سوال نظری نداره؟
یه جا نوشته بود نصب اطلاعات نمونه باعث کم شدن رتبه می شه، ولی من همه اطلاعات نمونه که نصب کردم دوباره "عدم نمایش" کردم. آیا مشکل از اینه؟ اگه دوباره جوملا نصب کنم و دیتابیس جایگزین کنم باز هم همین میشه؛ راه دیگه ای هست که بشه این کار رو کرد؟
mehdininja
01-09-2013, 08:53 PM
گفتم .
سایت شما ثبت شده . (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .0.0...0.0...1c.1.fTGfUm_ifGA)
نابرده رنج گنج میسر نمیشود .
باید سئو رو جلوت بزاری .
khademian
01-09-2013, 09:14 PM
با احترام
منظورتون از این قسمت هم متوجه نشدم
mehdininja
01-09-2013, 09:33 PM
ربات ها و عنکبوت ها باید در سایت شما راحت گشت و گذار کنند و خوردنی به خونشون ببرن :laugh:
بستگی به طراحی قالب داره :slap:
:np: با احترام
محمد محسنی
01-09-2013, 10:12 PM
دوست عزیز سلام
سایت شما 227 بار در گوگل ایندکس شده است
About 227 results (0.10 seconds)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در ضمن توضیحات تکمیلی را هم دوستان داده اند.
در ضمن سعی کنید از کلمات کلیدی بیشتری برای مطالب خود استفاده نمایید.
یا حق.
مهدی.
01-10-2013, 05:32 AM
سلام
SEO & SEF
Search Engine Optimize
این دو کیلد واژه را در گوگل جستجو کنید. مطالب گسترده ای به شما داده خواهد شد که میتوانید مطالعه کنید و آنها را دنبال کنید تا بهتر شوید.
مهمترین عامل برای برتری در موتورهای جستجوگر این هست که سورس HTML مناسب و استانداردی داشته باشید.
نصب اطلاعات نمونه جوملا در این حدی که داره تبلیغ میشه براش برای سایت ضرر نداره که استفاده از قالبهای همون دوستان به سایت لتمه میزنه :دی =))
ولی به هر حال اطلاعات نمونه جوملا رو هم حذف کنید (همه منوها و محتواها و ...)
استفاده از کلید واژه ها در کادر مربوط به کیوورد محتواها - استفغاده صحیح و بجای هر واژه در زمان خودش. اول و دوم بودن کلید واژه تأثیر دارد !
همچنین استفاده از فایلهای آر اس اس + ایکس ام ال + نقشه سایت برای گوگل و کاربران سایت
لینکهای پی در پی به سایت در صفحات مختلف + لینک به منوهای اصلی در صفحات گوناگون.
در محتواهای خود به صفحات دیگر لینک بدهید.
لینکها همه باید دارای تایتل و alt باشند ! تصاویر شما هم همینطور !
لینکهایی که به سایتهای دیگر میدهید را کلاً نابود کنید ! به کسی لینک ندید !
محتواهای خود را با تگهای مناسب HTML درج کنید.
از Table در HTML خود و محتواهای خود کمترین استفاده را کنید. اگر هم استفاده میکنید واقعاً جایی باشد که تیبل لازم است ! نه برای هر کاری از تیبل استفاده شود.
فایل robots.txt را مدیریت کنید.
تمام صفحاتی که در گوگل وبمستر به شما اخطار 4040 و 503 و ... دارن رو ریدایرکت کنید به صفحه اصلیتون.
آنلاین بودن همیشگی سایت !
عدم بلاک بودن آیپیهای عنکبوتهای گوگل و دیگر موتورها ! (آیپیهای مشخصی دارند که برخی مواقع سرورها از روی بی اطلاعی برخی از این عنکبوتها را بلاک میکنند !)
مطمئن بشید سرور شما و مدیر سرور شما از سایت شما برای بالا بردن سایتهای خودش استفاده نمیکند !
همه این کارها را که انجام بدید باز هم کلی کار هست که باید پیگیری کنید !
سئو چیزی نیست که بشه در یک خط یا دو خط توضیحش داد ! الان رشته های دانشگاهی حتی براش هست ! مطالب زیادی باید مطالعه کنید و بررسی کنید.
پیشنهاد میکنم سایت خود را در SEO Browserها بررسی کنید.
البته یک راه دیگه هم هست که هزینه داره براتون و اون اینه که از سایتهایی نظیر رنک بازار استفاده کنید و بهشون پرداخت کنید و اونها براتون اینکار را انجام بدهند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.