-
عدم نمایش سایت در موتور جستجو
سلام. حدود چهارماه میشه که سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو ساختم. با اینکه سایت خبری هست و تقریبا هر روز آپدیت می شه ولی هنوز تو موتورهای جستجو نیست. تنظیمات htaccess هم انجام دادم، google webmaster هم عضو هستم، چندجا هم لینک دادم ولی انگار نه انگار.
یه جا نوشته بود نصب اطلاعات نمونه باعث کم شدن رتبه می شه، ولی من همه اطلاعات نمونه که نصب کردم دوباره "عدم نمایش" کردم. آیا مشکل از اینه؟ اگه دوباره جوملا نصب کنم و دیتابیس جایگزین کنم باز هم همین میشه؛ راه دیگه ای هست که بشه این کار رو کرد؟
اگر هم نیست لطفاً بررسی کنید مشکلش رو بهم بگین.
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-08-2013 10:43 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزیز در حال حاضر در وب و در سیستم گوگل محتوا پادشاهی می کند .
ایا مطالب شما اختصاصی است و یا کپی برداری شده است ؟
ایا نقشه سایت ایجاد کرده و ان را به گوگل معرفی کرده اید ؟
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
دوست عزیز میتونید از بنر پیج رنکر و الکسا در سایتتون استفاده کنید که کار برا با کلیک روی اونها براتون امتیاز در نظر میگیرن و همینطور کاربرا رو به نصب کردن تولبار الکسا تشویق کتید و همینطور که دوستمون هم گفتند مطالب خیلی مهمه شما اگرم مطلب رو از جایی کپی میکنید حتما توی اون تغییرات ایجاد کنید به ویژه اضافه کردن عکس مربوط و حتما توی قسمت منو ها ، مطالب ، عکس ها و... کلمات کلیدی رو پر کنید موفق باشید
-
کاربر مقابل از mohammad2232 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام مجدد. تمام مطالب سایت توسط خبرنگار رسمی صدا و سیما تهیه شده و حتی سایر سایت ها از این سایت کپی می کنن.
نقشه سایت هم با xmap درست کردم و تو webmaster ثبتش کردم.
فقط کلمات کلیدی می مونه که مشخص کردن کلمات کلیدی برای خبر کار سختی به نظر می رسه. تو منو هم کلمات کلیدی دقیقاً همون نام منو هست
-
-
دوست عزیز [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] کلمات کلیدی و متا یکی از مهم ترین بخش های هر مطلب و خبر است . شما از مهم ترین بخش غافل شده اید .
این موارد را حتما مد نظر داشته باشید .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از kianesfahan عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
هی بچه ها
دوست عزیز می شه بگی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ؟ سایت شما ثبت شده مشکل از طرف شماست .
مشکل میتواند از قالب شما باشد که crawler ها به راحتی در سایت گشت و گذار کنند .
با احترام
-
کاربر مقابل از mehdininja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هی بچه ها
دوست عزیز می شه بگی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ؟ سایت شما ثبت شده مشکل از طرف شماست .
با احترام
ممنون دوستان
وقتی کلمه "ارسنگان" رو سرچ می کنم اولین نتیجه هست، ولی در نتایج جستجوی "ارسنجان" حتی جزء 150 تای اول هم نیست.
البته برای من قسمت دوم سوال مهم تر بود که می تونه بار آموزشی برای همه اعضای فروم هم داشته باشه نه منفعت شخصی. کسی در مورد قسمت دوم سوال نظری نداره؟
یه جا نوشته بود نصب اطلاعات نمونه باعث کم شدن رتبه می شه، ولی من همه اطلاعات نمونه که نصب کردم دوباره "عدم نمایش" کردم. آیا مشکل از اینه؟ اگه دوباره جوملا نصب کنم و دیتابیس جایگزین کنم باز هم همین میشه؛ راه دیگه ای هست که بشه این کار رو کرد؟
-
-
گفتم .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نابرده رنج گنج میسر نمیشود .
باید سئو رو جلوت بزاری .
-
-

نوشته اصلی توسط
mehdininja
با احترام
منظورتون از این قسمت هم متوجه نشدم
-
-
ربات ها و عنکبوت ها باید در سایت شما راحت گشت و گذار کنند و خوردنی به خونشون ببرن
بستگی به طراحی قالب داره 
با احترام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)