PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمايي در ساخت قالب

fayyaz
02-28-2007, 06:46 PM
با سلام
من مي خواهم يك سايت خبري با مامبو درست كنم . اما هر كاري مي كنم به قالب دلخواهم نمي توانم برسم . من يك چيزي شبيه سايت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> مي خواهم . اين سايت هم با مامبو درست شده . يعني مثل اين سايت مي خواهم اخبار در دو ستون نشر بشه . يك ستون سياسي فرهنگي ، يك ستون ديگر ادبي هنري و زير آن اخبار روز .
خواهش مي كنم كمكم كنيد .

mostafa_fayyaz@yahoo.com

firoozmandan
03-01-2007, 05:24 AM
سلام
ابتدا توصيه ميكنم آموزش هاي زير رو مطالعه كنيد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

بعد از مطالعه دقيق اين موارد در صورتي كه شما HTML كار كرده باشيد به راحتي ميتوانيد قالب مورد نظرتون رو بسازيد

يا علي

ashkanjoon
03-09-2007, 03:26 PM
جناب فيروزمندان عزيز
با تشكر از تلاشهاي جنابعالي و همكاران شما در تهيه آموزش هاي لازم در خصوص آموزش لازم به كاربران سايت محبوب مامبولرن.
من شخصا با مطالعه آموزش هاي مربوط به طراحي قالب و ... متاسفانه نتوانستم درك درستي از فرايند طراحي قالب جهت استفاده در مامبو داشته باشم و با اينكه يكي دو بار سعي در طراحي يك قالب ساده نمودم اما موفق نشدم در صورت امكان يك قالب sampel با فرمت html تهيه نماييد و هنمان قالب را هم به فرمت اچ تي ام ال و هم جهت استفاده در مامبو بهينه سازي نماييد تا با استفاده از ان نمونه و مقايسه انها و نحوه قرار گيري تيبل ها و ... بتوانم مشكلات خود را در طراحي قالب براي مامبو مرتفع گردانم.
با تشكر

sorry4uboth
03-09-2007, 06:32 PM
ببینید خیلی ساده هست!

شما یک قالب HTML تهیه کنید!
کدهای PHP &amp; لینکهای CSS رو توش تعریف کنید طبق آموزش

قالب حاضره!

شما شروع به کار کنید مشکلی داشتید مطرح کنید تا با کمک هم حلش کنیم.

firoozmandan
03-11-2007, 06:25 AM
سلام

پیشنهاد میکنم قالب پیشفرضی که در مامبو نصب هست رو با یک ویرایشگر باز کنید ... بررسی کنید . با آموزش مقایسه کنید و نت برداری کنید .
شروع به ساختن یک قالب کنید

در هر قسمت که با مشکلی مواجه شدید در انجمن بپرسید تا مشکلتون حل بشه و کار طراحی رو ادامه بدید . در نهایت شما یاد گرفتید که چطور قالب بسازید .

سعی ما اینه که ماهی گیری رو یاد بدیم ;)

یا علی