-
راهنمايي در ساخت قالب
با سلام
من مي خواهم يك سايت خبري با مامبو درست كنم . اما هر كاري مي كنم به قالب دلخواهم نمي توانم برسم . من يك چيزي شبيه سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مي خواهم . اين سايت هم با مامبو درست شده . يعني مثل اين سايت مي خواهم اخبار در دو ستون نشر بشه . يك ستون سياسي فرهنگي ، يك ستون ديگر ادبي هنري و زير آن اخبار روز .
خواهش مي كنم كمكم كنيد .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-28-2007 06:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : راهنمايي در ساخت قالب
سلام
ابتدا توصيه ميكنم آموزش هاي زير رو مطالعه كنيد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعد از مطالعه دقيق اين موارد در صورتي كه شما HTML كار كرده باشيد به راحتي ميتوانيد قالب مورد نظرتون رو بسازيد
يا علي
-
-
جناب فيروزمندان عزيز
با تشكر از تلاشهاي جنابعالي و همكاران شما در تهيه آموزش هاي لازم در خصوص آموزش لازم به كاربران سايت محبوب مامبولرن.
من شخصا با مطالعه آموزش هاي مربوط به طراحي قالب و ... متاسفانه نتوانستم درك درستي از فرايند طراحي قالب جهت استفاده در مامبو داشته باشم و با اينكه يكي دو بار سعي در طراحي يك قالب ساده نمودم اما موفق نشدم در صورت امكان يك قالب sampel با فرمت html تهيه نماييد و هنمان قالب را هم به فرمت اچ تي ام ال و هم جهت استفاده در مامبو بهينه سازي نماييد تا با استفاده از ان نمونه و مقايسه انها و نحوه قرار گيري تيبل ها و ... بتوانم مشكلات خود را در طراحي قالب براي مامبو مرتفع گردانم.
با تشكر
-
-
ببینید خیلی ساده هست!
شما یک قالب HTML تهیه کنید!
کدهای PHP & لینکهای CSS رو توش تعریف کنید طبق آموزش
قالب حاضره!
شما شروع به کار کنید مشکلی داشتید مطرح کنید تا با کمک هم حلش کنیم.
-
-
سلام
پیشنهاد میکنم قالب پیشفرضی که در مامبو نصب هست رو با یک ویرایشگر باز کنید ... بررسی کنید . با آموزش مقایسه کنید و نت برداری کنید .
شروع به ساختن یک قالب کنید
در هر قسمت که با مشکلی مواجه شدید در انجمن بپرسید تا مشکلتون حل بشه و کار طراحی رو ادامه بدید . در نهایت شما یاد گرفتید که چطور قالب بسازید .
سعی ما اینه که ماهی گیری رو یاد بدیم 
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)