توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینجا نمی دونم باید چه کار کنم
havai2008
01-18-2013, 11:46 AM
من تا اینجا اومدم گیر افتادم کسی می تونه کمکم کنه<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
محمد محسنی
01-18-2013, 01:22 PM
دوست عزیز سلام
چه تغییراتی ایجاد کرده اید که این خطا را دارید
یا حق.
havai2008
01-18-2013, 03:08 PM
من هنوز هاست و دامین نخریدم می خوام اول تو ویندوز، سایت رو بالا بیارم بعد برم هاست و دامین بخرم بعد از کپی کردن جوملا 2.5 تو پوشه WWW و وقتی که آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وارد می کنم تو اکسپلورر این اتفاق می افته
havai2008
01-18-2013, 04:06 PM
دوست عزیز سلام
چه تغییراتی ایجاد کرده اید که این خطا را دارید
یا حق.
Warning: require_once(D:\Web\EasyPHP-5.3.6.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Web\EasyPHP-5.3.6.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 21
Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required 'D:\Web\EasyPHP-5.3.6.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>' (include_path='.;C:\php\pear') in D:\Web\EasyPHP-5.3.6.0\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 21
mersad
01-20-2013, 02:03 AM
دروود
برای چه کاری این خطا رو میبینید ؟
پیشنهاد میکنم از ومپ استفاده کنید
آموزش: نصب جوملا 2.5 در لوکال با WampServer (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_جوملا_2.5_در_لوکال_ با_WampServer)
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.