توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل شده باز اوری نام کاربری و پسورد
aynaz96
02-01-2013, 03:30 PM
ببخشید لطفا کمکم کنید
داشتم تو محیط مدیریت جوملا کار میکردم که یهو خوتاست نام کاربری و رمزمو وارد کنم وفتی وارد کردم میگه اشتباه
آخرین بارم یه بار این صفحه اومده بود که با همو یوزر و پس وارد شدم. هرکار میکنم وارد بخش مدیریت نمیونم بشم.کمک کنین:confused::confused::cry:
jalal_iranian
02-01-2013, 04:55 PM
با سلام
لطفا به قوانین احترام بگذارید و از درج سوال خود در تاپیک های جداگانه خودداری کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تو-رو-خدا-سریعا-کمک-کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آخرین تغییراتی که اعمال کردید چه بوده؟ آیا پلاگین خاصی رو غیر فعال کردید؟
یا علی
novinfard
02-01-2013, 05:07 PM
آخرین فعالیتی که انجام دادید چی بوده؟ آیا پلاگین های ورود رو غیرفعال کردید؟
در صورتی که رمز عبور مدیریت رو بخواهید می توانید بازگردانید (اگر مشکل رمز عبور باشه):
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
aynaz96
02-02-2013, 01:34 PM
با سلام
لطفا به قوانین احترام بگذارید و از درج سوال خود در تاپیک های جداگانه خودداری کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تو-رو-خدا-سریعا-کمک-کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>تو-رو-خدا-سریعا-کمک-کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آخرین تغییراتی که اعمال کردید چه بوده؟ آیا پلاگین خاصی رو غیر فعال کردید؟
یا علی
ببخشید نمیدونستم
نه تغییراتی ندادم فقط یه افزونه زبان ریختم تو پوشه کمپوننت.
aynaz96
02-02-2013, 01:36 PM
در صورتی که رمز عبور مدیریت رو بخواهید می توانید بازگردانید (اگر مشکل رمز عبور باشه):
اگه ممکنه لینک فارسیشو بدین من فارسی خوندم ولی برای cpanel بود من با wamp کار میکنم. احتمالا مشکل رمز عبور هم هست
aynaz96
02-02-2013, 01:58 PM
نه یوزر جدید میتونم درست کنم با این لینک نه میتونم وقتی پسورد عوض کردم وارد شم
hamidy
02-02-2013, 03:22 PM
سلام
از طریق phpmyadmin
تغییر رمز عبور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)
موفق باشید
aynaz96
02-03-2013, 01:22 PM
سلام
از طریق phpmyadmin
تغییر رمز عبور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_% D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C% D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3)
موفق باشید
از این قسمت هم رفتم ولی نشد رمز عبور و اون کد میزارم ولی وقتی میرم تو مدیریت جوملا وارد میکنم 1234 باز هم وارد نمیشه
mersad
02-03-2013, 06:07 PM
دروود
در جای پسورد باید کد درج شده در اموزش رو قرار بدید
در قسمت مدیریت باید 12345 وارد کنید تا بتونید وارد بشید
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.