ببخشید لطفا کمکم کنید
داشتم تو محیط مدیریت جوملا کار میکردم که یهو خوتاست نام کاربری و رمزمو وارد کنم وفتی وارد کردم میگه اشتباه
آخرین بارم یه بار این صفحه اومده بود که با همو یوزر و پس وارد شدم. هرکار میکنم وارد بخش مدیریت نمیونم بشم.کمک کنین![]()

ببخشید لطفا کمکم کنید
داشتم تو محیط مدیریت جوملا کار میکردم که یهو خوتاست نام کاربری و رمزمو وارد کنم وفتی وارد کردم میگه اشتباه
آخرین بارم یه بار این صفحه اومده بود که با همو یوزر و پس وارد شدم. هرکار میکنم وارد بخش مدیریت نمیونم بشم.کمک کنین![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با سلام
لطفا به قوانین احترام بگذارید و از درج سوال خود در تاپیک های جداگانه خودداری کنید.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آخرین تغییراتی که اعمال کردید چه بوده؟ آیا پلاگین خاصی رو غیر فعال کردید؟
یا علی
نوشته اصلی توسط jalal_iranian [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ببخشید نمیدونستم
نه تغییراتی ندادم فقط یه افزونه زبان ریختم تو پوشه کمپوننت.
آخرین فعالیتی که انجام دادید چی بوده؟ آیا پلاگین های ورود رو غیرفعال کردید؟
در صورتی که رمز عبور مدیریت رو بخواهید می توانید بازگردانید (اگر مشکل رمز عبور باشه):
اگه ممکنه لینک فارسیشو بدین من فارسی خوندم ولی برای cpanel بود من با wamp کار میکنم. احتمالا مشکل رمز عبور هم هستنوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نوشته اصلی توسط novinfard [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
نه یوزر جدید میتونم درست کنم با این لینک نه میتونم وقتی پسورد عوض کردم وارد شم
سلام
از طریق phpmyadmin
موفق باشید
از این قسمت هم رفتم ولی نشد رمز عبور و اون کد میزارم ولی وقتی میرم تو مدیریت جوملا وارد میکنم 1234 باز هم وارد نمیشهنوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دروود
در جای پسورد باید کد درج شده در اموزش رو قرار بدید
در قسمت مدیریت باید 12345 وارد کنید تا بتونید وارد بشید
در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)