توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه نصب quickstart
armiran
03-06-2013, 03:02 PM
با سلام من فقط میخواستم بدونم که بسته نصب آسان رو که همراه با قالب گرفتم و میخواهم نصب کنم چطور باید فایل زیپ کوییک استارت رو در هاستم نصب کنم .
و اگر این کار ور بکنم دیگر تمام ماژولها و افزون های قالب نصب میشوند و نیاز به نصب و تنظیم دستی توسط خودم نیست ؟
محمد محسنی
03-06-2013, 03:23 PM
دوست عزی زلاسم
این بسته ها همانند جوملا نصب میشوند.
بله همانند دمو قالب نصب خواهند شد.
یا حق.
armiran
03-06-2013, 03:52 PM
ممنون از پاسختون اما یک سوال دیگه هم داشتم اینکه من این کار رو کردم اما موقعی که ادرس سایت رو برای نصب میزنم میره مرحله اخر نصب و اخطار میده که باید اول پوشه instalition رو حذف کنم و بعد نصب رو ادامه بدم که وقتی این کار رو میکنم دیگه نصب نمیشه و فقط خود سایت به صورت معمول لود میشه باید جه کنم ؟
خوانساری
03-08-2013, 10:34 AM
سلام
از دو حالت خارج نیست، یا مشکل از بسته نصبی بوده و یا شما مراحل را به درستی انجام نداده اید.
MohammadHossein
03-13-2013, 05:58 PM
سلام
من یه قالب میخوام نصب کنم که به صورت بسته نصب آسان(همراه با محتوای نمونه) درآوردنش!
حالا چطور باید فقط فایل های قالب رو از بقیه فایل ها جداکنم که مطالب و منوها و .... سایتم بهم نخوره و بتونم مثل قالب های دیگه ساده نصبش کنم؟!
لینک صفحه دانلود قالب:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه گذاشتن لینک قالب(چون از یک منبع فارسی هست) اشکال داره پاک میشه!
مرسی:rose:
MohammadHossein
03-19-2013, 06:19 PM
سلام
من یه قالب میخوام نصب کنم که به صورت بسته نصب آسان(همراه با محتوای نمونه) درآوردنش!
حالا چطور باید فقط فایل های قالب رو از بقیه فایل ها جداکنم که مطالب و منوها و .... سایتم بهم نخوره و بتونم مثل قالب های دیگه ساده نصبش کنم؟!
لینک صفحه دانلود قالب:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه گذاشتن لینک قالب(چون از یک منبع فارسی هست) اشکال داره پاک میشه!
مرسی:rose:
سلام
اینو هیچکس بلد نیست؟!
جواب اینو کسی میدونه؟ توی مدیریت رسانه یه عکس 70-80 کیلو بایتی رو هم که بخوام آپلود کنم مینویسه:
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
فایل برای آپلود بیش از حد بزرگ است.
البته همیشه این جوری نیست!
فرمت های رایج هم هست!
توی انتخاب ها هم جزو فرمت های مجازه...
حداکثر آپلود رو روی 0 گذاشتم بازم نشد! روی 10000000 هم تست کردم بازم نشد!
مشکل از کجاست؟
پیشاپیش عیدتون مبارک...
مرسی
k_yk1987
04-19-2013, 12:33 AM
تو بسته ی نصبی یا پوشه tmp فایل قالب رو جداگانه قرار نداده اند دوست عزیز ؟؟؟
بررسی نمایید
k_yk1987
04-19-2013, 12:34 AM
در ضمن لینک دانلودتون هم خطای 404 میده و دانلود میسر نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.