-
نحوه نصب quickstart
با سلام من فقط میخواستم بدونم که بسته نصب آسان رو که همراه با قالب گرفتم و میخواهم نصب کنم چطور باید فایل زیپ کوییک استارت رو در هاستم نصب کنم .
و اگر این کار ور بکنم دیگر تمام ماژولها و افزون های قالب نصب میشوند و نیاز به نصب و تنظیم دستی توسط خودم نیست ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-06-2013 03:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
دوست عزی زلاسم
این بسته ها همانند جوملا نصب میشوند.
بله همانند دمو قالب نصب خواهند شد.
یا حق.
-
-
ممنون از پاسختون اما یک سوال دیگه هم داشتم اینکه من این کار رو کردم اما موقعی که ادرس سایت رو برای نصب میزنم میره مرحله اخر نصب و اخطار میده که باید اول پوشه instalition رو حذف کنم و بعد نصب رو ادامه بدم که وقتی این کار رو میکنم دیگه نصب نمیشه و فقط خود سایت به صورت معمول لود میشه باید جه کنم ؟
-
-
سلام
از دو حالت خارج نیست، یا مشکل از بسته نصبی بوده و یا شما مراحل را به درستی انجام نداده اید.
-
-
فوری
سلام
من یه قالب میخوام نصب کنم که به صورت بسته نصب آسان(همراه با محتوای نمونه) درآوردنش!
حالا چطور باید فقط فایل های قالب رو از بقیه فایل ها جداکنم که مطالب و منوها و .... سایتم بهم نخوره و بتونم مثل قالب های دیگه ساده نصبش کنم؟!
لینک صفحه دانلود قالب:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه گذاشتن لینک قالب(چون از یک منبع فارسی هست) اشکال داره پاک میشه!
مرسی
-
-

نوشته اصلی توسط
MohammadHossein
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من یه قالب میخوام نصب کنم که به صورت بسته نصب آسان(همراه با محتوای نمونه) درآوردنش!
حالا چطور باید فقط فایل های قالب رو از بقیه فایل ها جداکنم که مطالب و منوها و .... سایتم بهم نخوره و بتونم مثل قالب های دیگه ساده نصبش کنم؟!
لینک صفحه دانلود قالب:
اگه گذاشتن لینک قالب(چون از یک منبع فارسی هست) اشکال داره پاک میشه!
مرسی

سلام
اینو هیچکس بلد نیست؟!
جواب اینو کسی میدونه؟ توی مدیریت رسانه یه عکس 70-80 کیلو بایتی رو هم که بخوام آپلود کنم مینویسه:
- هشدار: انتقال ناموفق فایل!
- فایل برای آپلود بیش از حد بزرگ است.
البته همیشه این جوری نیست!
فرمت های رایج هم هست!
توی انتخاب ها هم جزو فرمت های مجازه...
حداکثر آپلود رو روی 0 گذاشتم بازم نشد! روی 10000000 هم تست کردم بازم نشد!
مشکل از کجاست؟
پیشاپیش عیدتون مبارک...
مرسی
-
-
تو بسته ی نصبی یا پوشه tmp فایل قالب رو جداگانه قرار نداده اند دوست عزیز ؟؟؟
بررسی نمایید
-
-
در ضمن لینک دانلودتون هم خطای 404 میده و دانلود میسر نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)