توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درخواست ماژول رايگان براي مديريت املاك و يا نمايشگاه خودرو- به زبان فارسي يا انگليسي
mortaza_max
03-07-2013, 09:14 PM
با سلام
دوستان من دنبال يه ماژول براي مديريت و ايجاد يه سايت نمايشگاهي و مديريت املاك ميخواستم... البته براي جوملا 2.5 باشه.. اگه انگليسي هم باشه اشكالي نداره خودم ترجمش ميكنم... فقط رايگان باشه بهتره... فداتون بشم - اگه معرفي كردين و منم فارسيش كردم ميذارم سايت براي دانلود
خوانساری
03-07-2013, 11:00 PM
سلام
شما دقیقا بگید که چه چیزی می خواهید. (این ماژول و یا کامپوننتی که می گید دقیقا چه کاری باید انجام بدهد؟)
mortaza_max
03-07-2013, 11:10 PM
سلام
شما دقیقا بگید که چه چیزی می خواهید. (این ماژول و یا کامپوننتی که می گید دقیقا چه کاری باید انجام بدهد؟)
بله دوست عزيز
جنبه ي تبليغاتي داشته باشه بيشتر... مثلا در مورد يك نمايشگاهه خودرو باشه كه بتوان در آن يك سري داده هارو مانند نوع خودرو، مدل، قيمت، رنگ ، فروشنده، و فرم ارتباط با فروشنده و توضيحاتي در مورد كالامون داشته باشه كه فقط با جايگذاري سريع اطلاعات انتشار بشه... و مديريت املاك هم مثه همين... مثلا متراژ- كلاس املاك- فروشنده-آدرس- قيمت و توضيحات و تماس اينچيزارو داشته باشه...
خوانساری
03-08-2013, 09:29 AM
سلام
دوست عزیز اگر در گوگل عنوان «ماژول املاک جوملا» را جستجو کنید افزونه های مناسبی را می بینید.
mersad
03-11-2013, 12:41 AM
دروود
افزونه های املاک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه ایزد
serena
03-29-2013, 01:08 AM
دروود
افزونه های املاک
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه ایزد
رایگان نیستند
pnu5898
03-29-2013, 10:23 AM
سلام دوست عزیز
بررسی کنید بدرد شما میخورد
کامپوننت برای شما پ خ شود ب
mortaza_max
03-29-2013, 02:21 PM
رایگان نیستند
دوست عزيز من يك كامپوننت املاك رايگان پيدا كردم و ترجمه اش هم كردم و تو لوكال هاستم ازش استفاده ميكنم. براي دانلود ميذارمش تا چند روزه آينده
jozef2070
03-29-2013, 02:36 PM
با سلام
دوست عزیز من یک کامپونتت املاک همراه با یک بسته نصبی جوملا تو سایت جوملا فروم دیده بودم . کامپوننت بسیار خوبی بود . می تونید برید تو انجمنش دانلودش کنید .
اینجا هم نمی تونم بزارمش چون گذاشتن محصول تجاری ممنوعهتو این انجمن .
موفق باشید .
serena
03-30-2013, 03:13 PM
دوست عزيز من يك كامپوننت املاك رايگان پيدا كردم و ترجمه اش هم كردم و تو لوكال هاستم ازش استفاده ميكنم. براي دانلود ميذارمش تا چند روزه آيندهمرسی
هرچه زودتر قرار بدهید عالی تر میشود باز هم ممنون
mortaza_max
04-05-2013, 01:17 PM
كامپوننت براي دانلود قرار داده شد. به تايپيك (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مراجعه كنيد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.