-
درخواست ماژول رايگان براي مديريت املاك و يا نمايشگاه خودرو- به زبان فارسي يا انگليسي
با سلام
دوستان من دنبال يه ماژول براي مديريت و ايجاد يه سايت نمايشگاهي و مديريت املاك ميخواستم... البته براي جوملا 2.5 باشه.. اگه انگليسي هم باشه اشكالي نداره خودم ترجمش ميكنم... فقط رايگان باشه بهتره... فداتون بشم - اگه معرفي كردين و منم فارسيش كردم ميذارم سايت براي دانلود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
03-07-2013 09:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
شما دقیقا بگید که چه چیزی می خواهید. (این ماژول و یا کامپوننتی که می گید دقیقا چه کاری باید انجام بدهد؟)
-
-

نوشته اصلی توسط
خوانساری
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
شما دقیقا بگید که چه چیزی می خواهید. (این ماژول و یا کامپوننتی که می گید دقیقا چه کاری باید انجام بدهد؟)
بله دوست عزيز
جنبه ي تبليغاتي داشته باشه بيشتر... مثلا در مورد يك نمايشگاهه خودرو باشه كه بتوان در آن يك سري داده هارو مانند نوع خودرو، مدل، قيمت، رنگ ، فروشنده، و فرم ارتباط با فروشنده و توضيحاتي در مورد كالامون داشته باشه كه فقط با جايگذاري سريع اطلاعات انتشار بشه... و مديريت املاك هم مثه همين... مثلا متراژ- كلاس املاك- فروشنده-آدرس- قيمت و توضيحات و تماس اينچيزارو داشته باشه...
-
-
سلام
دوست عزیز اگر در گوگل عنوان «ماژول املاک جوملا» را جستجو کنید افزونه های مناسبی را می بینید.
-
-
دروود
افزونه های املاک
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
-
کاربر مقابل از mersad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
-
-
سلام دوست عزیز
بررسی کنید بدرد شما میخورد
کامپوننت برای شما پ خ شود ب
-
کاربر مقابل از pnu5898 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
serena
رایگان نیستند
دوست عزيز من يك كامپوننت املاك رايگان پيدا كردم و ترجمه اش هم كردم و تو لوكال هاستم ازش استفاده ميكنم. براي دانلود ميذارمش تا چند روزه آينده
-
کاربر مقابل از mortaza_max عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-
با سلام
دوست عزیز من یک کامپونتت املاک همراه با یک بسته نصبی جوملا تو سایت جوملا فروم دیده بودم . کامپوننت بسیار خوبی بود . می تونید برید تو انجمنش دانلودش کنید .
اینجا هم نمی تونم بزارمش چون گذاشتن محصول تجاری ممنوعهتو این انجمن .
موفق باشید .
-
کاربر مقابل از jozef2070 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
-

نوشته اصلی توسط
mortaza_max
دوست عزيز من يك كامپوننت املاك رايگان پيدا كردم و ترجمه اش هم كردم و تو لوكال هاستم ازش استفاده ميكنم. براي دانلود ميذارمش تا چند روزه آينده
مرسی
هرچه زودتر قرار بدهید عالی تر میشود باز هم ممنون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)