PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایندکس شدن صفحات داخلی مامبو در گوگل

alizali
03-10-2007, 11:55 AM
سلام
باتشکر از بروبچه های مامبولرن

مشکل من به شرح زیر است.
من وقتی دنبال مطلب در گوگل میگردم که در سایت خودم نوشته شده احساس میکنم که فقط نتایجی نشون داده میشه که در صفحه اول بوده.
با اینکه من از ماژول آیتمهای مرتبط استفاده میکنم کلمات کلیدی خوبی تعریف میکنم همینطور به گوگل گفته شده که صفحه ایندکس را روبوت کنه و دستور بعدی اش هم follow باشه احساس میکنم که صفحات داخلی بخوبی ایندکس نشدن یا بهتره بگم اصلا شاید ایندکس نشدن
مثلا این صفحه از سایت من رو در نظر بگیرید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این مطلب در مورد اسکار 2007 هستش
انتظار اینه که با جستجو کلمات اسکار ، 2007 و parantezbaz در گوگل من به این صفحه هدایت بشم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> +%2Bparantezbaz&amp;ie=utf-8&amp;oe=utf-8&amp;rls=org.mozilla:en-US:official&amp;client=firefox-a
گوگل هم صفحاتی رو از سایت من پیدا میکنه که آدرس کش اونها اینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ntezbaz&amp;hl=en&amp;ct=clnk&amp;cd=1&amp;client=firefox-a
و
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 7+%2Bparantezbaz&amp;hl=en&amp;ct=clnk&amp;cd=2&amp;client=firefox-a

که همینطور که ملاحظه میشه مربوط به صفحه اول سایت هستند و اگر کسی روی لینک گوگل کلیک کنه به صفحه اول میاد و قاعدتا اگر اون مطلب از صفحه اول رفته باشه دیگه قادر به دیدن اون نیست

اما انتظار من از گوگل اینه که ادرس اصلی و ثابت مطلب رو هم به عنوان نتایج جستجو لحاظ کنه منظورم اینه که چرا ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در جستجوها وجود نداره
به نظر شما چه کاری برای بهینه شدن میشه انجام داد.
ممنون میشم از پاسخ شما

alizali
03-10-2007, 12:00 PM
البته این نکته رو اضافه کنم که برای برخی از صفحات سایت من این اتفاق افتاده
مثلا صفحه ای که در رابطه با یه مطلب در خصوص سایتهای س ک س بوده (و متاسفانه به علت سرچ این کلمه و رهنمون شدن به سایت ما دارای بازدید خیلی خیلی زیادی شده ) به ادرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در گوگل شناخته شده است
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> z.com%2Fcontent%2Fview%2F167%2F59%2F&amp;btnG=Search

آیا این فقط به علت خود ساختار گوگله
چه کنیم تا بقیه صفحات هم با بازدید کمتر به راحتی مثل صفحات با بازدیدکننده خیلی زیاد ایندکس شوند؟

sorry4uboth
03-10-2007, 01:05 PM
اگه نیازی به ایندکس بهتر دارید پیشنهاد میکنم از کامپوننت های پولی SEF استفاده کنید

در انجمن سرچ کنید حتما به نتایج و نمونه هایی میرسید!

alizali
03-10-2007, 07:27 PM
اگه نیازی به ایندکس بهتر دارید پیشنهاد میکنم از کامپوننت های پولی SEF استفاده کنید

در انجمن سرچ کنید حتما به نتایج و نمونه هایی میرسید!

یعنی این کامپوننت بهترین و تنهاترین راه هستش؟

radmehr
03-10-2007, 07:42 PM
هر مطلب که مینویسید در قسمت پارامترها توضیحات و کلمات کلیدی رو پر کنید
موتورهای جستجو بهترین چیز براشون صفحات html هست و این کامپوننت های sef به خوبی این کار رو انجام میدن

alizali
03-11-2007, 12:05 AM
این مامبوتی که داخل خود ورژن 4.5.3 هست کارایی داره یا نه
و اینکه sef نوشته شده توسط شما دقیقا چه عملکردهایی داره و تفاوتش با این که تو مامبو هست چیه؟

firoozmandan
03-11-2007, 05:54 AM
سلام
اون مامبوت هم کارایی داره و از حالت دیفالت خیلی خیلی بهتره اما با Sef ما لینک شما به HTML تبدیل میشه و حفظ کردن و خوندن لینک ها ساده تر . بهتر در موتور های جستجو ایندکس میشه و ...

یا علی

javid
03-11-2007, 07:55 PM
البته اضافه كردن Sitemap سايتتون به گوگل هم كمك زيادي به ايندكس شدن صفحاتتون ميكنه .....
چند تا كامپوننت هستن كه اين Sitemap رو براي شما توليد ميكنن...

alizali
03-12-2007, 09:51 AM
البته اضافه كردن Sitemap سايتتون به گوگل هم كمك زيادي به ايندكس شدن صفحاتتون ميكنه .....

یه مشکلی با سایت مپ دارم
برای تولیدش مشکلی نیست ولی باید هربار که مطلب نوشتی بری و اون رو هم ادیت کنی و لینک مطلب جدید رو در فایل اکس ام ال بزاری.
آیا راه همینه ؟ و راه بهتری سراغ ندارین

javid
03-13-2007, 04:59 AM

یه مشکلی با سایت مپ دارم
برای تولیدش مشکلی نیست ولی باید هربار که مطلب نوشتی بری و اون رو هم ادیت کنی و لینک مطلب جدید رو در فایل اکس ام ال بزاری.
آیا راه همینه ؟ و راه بهتری سراغ ندارین

شما ميتونيد از كامپوننتهايي كه براي اين كار توليد شدن استفاده كنيد !
و خود كامپوننت فايل XML شما رو آپديت ميكنه و نيازي به ايجاد تغييرات به صورت دستي نداريد ;)

alizali
03-13-2007, 07:34 AM
در این زمینه سایت مپ چیزی بهتر از samsite map وجود داره؟

javid
03-14-2007, 05:55 AM
مامبو مپ كه به جومپ تغيير پيدا كرده :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اينم هست ‌: Google SiteMap Tool Mambo
البته آخرين بار يادمه هنوز هيچ فايلي ارائه نكرده بودن....

و اين كامپوننت ايتاليايي :

اين هم چند تا كامپوننت جوملايي كه بايد سازگاريشون با نسخه مامبوي خودتونو تست كنيد .

اين كامپوننت رو هم الان ديدم :‌
اينجوري كه توضيح داده بايد كمك زيادي به ايندكس شدن در موتورهاي جست و جو بكنه....