-
ایندکس شدن صفحات داخلی مامبو در گوگل
سلام
باتشکر از بروبچه های مامبولرن
مشکل من به شرح زیر است.
من وقتی دنبال مطلب در گوگل میگردم که در سایت خودم نوشته شده احساس میکنم که فقط نتایجی نشون داده میشه که در صفحه اول بوده.
با اینکه من از ماژول آیتمهای مرتبط استفاده میکنم کلمات کلیدی خوبی تعریف میکنم همینطور به گوگل گفته شده که صفحه ایندکس را روبوت کنه و دستور بعدی اش هم follow باشه احساس میکنم که صفحات داخلی بخوبی ایندکس نشدن یا بهتره بگم اصلا شاید ایندکس نشدن
مثلا این صفحه از سایت من رو در نظر بگیرید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مطلب در مورد اسکار 2007 هستش
انتظار اینه که با جستجو کلمات اسکار ، 2007 و parantezbaz در گوگل من به این صفحه هدایت بشم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
گوگل هم صفحاتی رو از سایت من پیدا میکنه که آدرس کش اونها اینه
و
که همینطور که ملاحظه میشه مربوط به صفحه اول سایت هستند و اگر کسی روی لینک گوگل کلیک کنه به صفحه اول میاد و قاعدتا اگر اون مطلب از صفحه اول رفته باشه دیگه قادر به دیدن اون نیست
اما انتظار من از گوگل اینه که ادرس اصلی و ثابت مطلب رو هم به عنوان نتایج جستجو لحاظ کنه منظورم اینه که چرا ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در جستجوها وجود نداره
به نظر شما چه کاری برای بهینه شدن میشه انجام داد.
ممنون میشم از پاسخ شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-10-2007 11:55 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایندکس شدن صفحات داخلی مامبو در گوگل
البته این نکته رو اضافه کنم که برای برخی از صفحات سایت من این اتفاق افتاده
مثلا صفحه ای که در رابطه با یه مطلب در خصوص سایتهای س ک س بوده (و متاسفانه به علت سرچ این کلمه و رهنمون شدن به سایت ما دارای بازدید خیلی خیلی زیادی شده ) به ادرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در گوگل شناخته شده است
آیا این فقط به علت خود ساختار گوگله
چه کنیم تا بقیه صفحات هم با بازدید کمتر به راحتی مثل صفحات با بازدیدکننده خیلی زیاد ایندکس شوند؟
-
-
اگه نیازی به ایندکس بهتر دارید پیشنهاد میکنم از کامپوننت های پولی SEF استفاده کنید
در انجمن سرچ کنید حتما به نتایج و نمونه هایی میرسید!
-
-
[quote author=محمد link=topic=5149.msg31409#msg31409 date=1173531913]
اگه نیازی به ایندکس بهتر دارید پیشنهاد میکنم از کامپوننت های پولی SEF استفاده کنید
در انجمن سرچ کنید حتما به نتایج و نمونه هایی میرسید!
[/quote]
یعنی این کامپوننت بهترین و تنهاترین راه هستش؟
-
-
هر مطلب که مینویسید در قسمت پارامترها توضیحات و کلمات کلیدی رو پر کنید
موتورهای جستجو بهترین چیز براشون صفحات html هست و این کامپوننت های sef به خوبی این کار رو انجام میدن
-
-
این مامبوتی که داخل خود ورژن 4.5.3 هست کارایی داره یا نه
و اینکه sef نوشته شده توسط شما دقیقا چه عملکردهایی داره و تفاوتش با این که تو مامبو هست چیه؟
-
-
سلام
اون مامبوت هم کارایی داره و از حالت دیفالت خیلی خیلی بهتره اما با Sef ما لینک شما به HTML تبدیل میشه و حفظ کردن و خوندن لینک ها ساده تر . بهتر در موتور های جستجو ایندکس میشه و ...
یا علی
-
-
البته اضافه كردن Sitemap سايتتون به گوگل هم كمك زيادي به ايندكس شدن صفحاتتون ميكنه .....
چند تا كامپوننت هستن كه اين Sitemap رو براي شما توليد ميكنن...
-
-
[quote author=جاوید link=topic=5149.msg31600#msg31600 date=1173642955]
البته اضافه كردن Sitemap سايتتون به گوگل هم كمك زيادي به ايندكس شدن صفحاتتون ميكنه .....
[/quote]
یه مشکلی با سایت مپ دارم
برای تولیدش مشکلی نیست ولی باید هربار که مطلب نوشتی بری و اون رو هم ادیت کنی و لینک مطلب جدید رو در فایل اکس ام ال بزاری.
آیا راه همینه ؟ و راه بهتری سراغ ندارین
-
-
[quote author=alizali link=topic=5149.msg31668#msg31668 date=1173693102]
[quote author=جاوید link=topic=5149.msg31600#msg31600 date=1173642955]
[/quote]
یه مشکلی با سایت مپ دارم
برای تولیدش مشکلی نیست ولی باید هربار که مطلب نوشتی بری و اون رو هم ادیت کنی و لینک مطلب جدید رو در فایل اکس ام ال بزاری.
آیا راه همینه ؟ و راه بهتری سراغ ندارین
[/quote]
شما ميتونيد از كامپوننتهايي كه براي اين كار توليد شدن استفاده كنيد !
و خود كامپوننت فايل XML شما رو آپديت ميكنه و نيازي به ايجاد تغييرات به صورت دستي نداريد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)