PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ویرایش عکس در هدر سایت

irannnnn
04-19-2013, 10:01 AM
درود بر شما
از کدام قسمت جوملا میتونم عکس بالای سایت را تغییر و ویرایش بدم؟ و نحوه تغییر آن چگونه است؟
با تشکر فراوان

kianesfahan
04-19-2013, 11:29 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز کدام عکس ها مد نظر شماست ؟ آدرس سایت تان را قرار دهید و مشخص نمائید کدام عکس مد نظر شماست تا بتوانیم راهنمائی کنیم .

موفق باشید .

mortaza_max
04-19-2013, 12:18 PM
ميتوني تو عكسهاي موجو تو قالب سايتت عكس مورد نظرتو پيدا كني و ويرايشش كني و با همان نام و فرمت در همانجا ذخيره كني و يا يه عكس با اندازه همان عكسبسازي و در مسير عكس هيدرت(در پوشه عكس قالب) با همان نام و همان فرمت ذخيره كني تا عوض بشه. موفق باشي

irannnnn
04-19-2013, 12:45 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم لینک سایت
بنده میخواهم قسمت قرمز رنگ بالای سایت تغییر کنه

mortaza_max
04-19-2013, 01:12 PM
اون قسمت ايجاد شده توسط فايل css ايجاد شده. عكس نيست
بايد به css قالبت بري و كد رنگ مربوط به هيدر را يا تغيير بدي و يا اينكه حذف بكني كه براي حذف كردنش كافيه بجاي كد رنگ از دستور none استفاده بكني

kianesfahan
04-19-2013, 04:58 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینم لینک سایت
بنده میخواهم قسمت قرمز رنگ بالای سایت تغییر کنه

با عرض سلام .

خیر اون قسمت کد Css نیست .

آدرس تصویر به شرح زیر میباشد :

به این آدرس بروید و عکس را با هر عکس دیگری که تمایل دارید تغییر دهید .

موفق باشید .

irannnnn
04-19-2013, 07:02 PM
با عرض سلام .

خیر اون قسمت کد Css نیست .

آدرس تصویر به شرح زیر میباشد :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

به این آدرس بروید و عکس را با هر عکس دیگری که تمایل دارید تغییر دهید .

موفق باشید .

میتونم بپرسم از کجا فهمیدید اسم عکس هدر سایت من را؟
سوال دوم اینکه رفتم و تغییرات را در عکس اعمال کردم ولی عوض نشد سپس حتی عکس را پاک کردم باز اتفاقی نیفتاد!!!! چرا؟

mohsen lajimi
04-20-2013, 11:59 AM
ببخشید در سایت من هم که تصویر هدراز چند تکه تشکیل شده.
برای این هدر باید چطوری 1عکس جایگذین این همه عکس بشه؟؟
اینم لینک سایت:

irannnnn
04-20-2013, 06:25 PM
یه سوال دیگه هم برم پیش اومده و اون اینکه عرض هدر سایت را چطور میتونم افزایش بدم؟

kianesfahan
04-20-2013, 09:03 PM
میتونم بپرسم از کجا فهمیدید اسم عکس هدر سایت من را؟
سوال دوم اینکه رفتم و تغییرات را در عکس اعمال کردم ولی عوض نشد سپس حتی عکس را پاک کردم باز اتفاقی نیفتاد!!!! چرا؟

با عرض سلام .

برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید .

برای اینکه بتوانید تصاویر وب سایت در مرورگر فایرفاکس در قسمتی از سایت کلیک راست کنید و گزینه view page info کلیک نمائید . سپس به تب media مراجعه کنید . تصاویر را به همراه آدرس انها مشاهده خواهید کرد .

اینکه تصویر شما تغییر نکرده است باید موارد زیر را تست کنید :

در مرورگر دیگری هم تست کنید .

کش مرورگر را پاک کنید

تصویری که می خواهید جایگزین تصویر قبلی بکنید باید دقیقا هم نام ، هم سایز و هم فرمت باشد .

موفق باشید .

kianesfahan
04-20-2013, 09:07 PM
ببخشید در سایت من هم که تصویر هدراز چند تکه تشکیل شده.
برای این هدر باید چطوری 1عکس جایگذین این همه عکس بشه؟؟
اینم لینک سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با عرض سلام .

دوست عزیز قوانین انجمن را مطالعه کنید و سوال جدید را در تایپک جدید مطرح نمائید .

قالب شما به این شکل طراحی شده است .

شما می توانید یکی از موقعیت های هدر را انتخاب نمائید . یک تصویر قرار دهید سپس با افزونه مرورگر فایرباگ عرض و طول تصویر را تنظیم کنید .

در مورد فایرباگ در انجمن و نت جستجو کنید .

موفق باشید .

kianesfahan
04-20-2013, 09:08 PM
یه سوال دیگه هم برم پیش اومده و اون اینکه عرض هدر سایت را چطور میتونم افزایش بدم؟

شما باید ابتدا افزونه فایرباگ را بر روی مرورگر خود نصب کنید سپس کد هدر را به دست اورید و به نیاز خود تغییر دهید .

موفق باشید .

irannnnn
04-20-2013, 09:31 PM
شما باید ابتدا افزونه فایرباگ را بر روی مرورگر خود نصب کنید سپس کد هدر را به دست اورید و به نیاز خود تغییر دهید .

موفق باشید .

ممنون .. چطور میتونم جای عکس هدر سایت را بزرگتر و بازتر کنم تا بتونم یه هدر بزرگ در سایتم بگذارم دوست محترم؟