درود بر شما
از کدام قسمت جوملا میتونم عکس بالای سایت را تغییر و ویرایش بدم؟ و نحوه تغییر آن چگونه است؟
با تشکر فراوان

درود بر شما
از کدام قسمت جوملا میتونم عکس بالای سایت را تغییر و ویرایش بدم؟ و نحوه تغییر آن چگونه است؟
با تشکر فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با عرض سلام .
دوست عزیز کدام عکس ها مد نظر شماست ؟ آدرس سایت تان را قرار دهید و مشخص نمائید کدام عکس مد نظر شماست تا بتوانیم راهنمائی کنیم .
موفق باشید .
ميتوني تو عكسهاي موجو تو قالب سايتت عكس مورد نظرتو پيدا كني و ويرايشش كني و با همان نام و فرمت در همانجا ذخيره كني و يا يه عكس با اندازه همان عكسبسازي و در مسير عكس هيدرت(در پوشه عكس قالب) با همان نام و همان فرمت ذخيره كني تا عوض بشه. موفق باشي
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اینم لینک سایت
بنده میخواهم قسمت قرمز رنگ بالای سایت تغییر کنه
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط irannnnn [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خیر اون قسمت کد Css نیست .
آدرس تصویر به شرح زیر میباشد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به این آدرس بروید و عکس را با هر عکس دیگری که تمایل دارید تغییر دهید .
موفق باشید .
میتونم بپرسم از کجا فهمیدید اسم عکس هدر سایت من را؟نوشته اصلی توسط kianesfahan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سوال دوم اینکه رفتم و تغییرات را در عکس اعمال کردم ولی عوض نشد سپس حتی عکس را پاک کردم باز اتفاقی نیفتاد!!!! چرا؟
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط irannnnn [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید .
برای اینکه بتوانید تصاویر وب سایت در مرورگر فایرفاکس در قسمتی از سایت کلیک راست کنید و گزینه view page info کلیک نمائید . سپس به تب media مراجعه کنید . تصاویر را به همراه آدرس انها مشاهده خواهید کرد .
اینکه تصویر شما تغییر نکرده است باید موارد زیر را تست کنید :
در مرورگر دیگری هم تست کنید .
کش مرورگر را پاک کنید
تصویری که می خواهید جایگزین تصویر قبلی بکنید باید دقیقا هم نام ، هم سایز و هم فرمت باشد .
موفق باشید .
اون قسمت ايجاد شده توسط فايل css ايجاد شده. عكس نيست
بايد به css قالبت بري و كد رنگ مربوط به هيدر را يا تغيير بدي و يا اينكه حذف بكني كه براي حذف كردنش كافيه بجاي كد رنگ از دستور none استفاده بكني
ببخشید در سایت من هم که تصویر هدراز چند تکه تشکیل شده.
برای این هدر باید چطوری 1عکس جایگذین این همه عکس بشه؟؟
اینم لینک سایت:
با عرض سلام .نوشته اصلی توسط mohsen lajimi [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز قوانین انجمن را مطالعه کنید و سوال جدید را در تایپک جدید مطرح نمائید .
قالب شما به این شکل طراحی شده است .
شما می توانید یکی از موقعیت های هدر را انتخاب نمائید . یک تصویر قرار دهید سپس با افزونه مرورگر فایرباگ عرض و طول تصویر را تنظیم کنید .
در مورد فایرباگ در انجمن و نت جستجو کنید .
موفق باشید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)