توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تغیر صفحه در صورت نادرست بودن نام کاربری و رمز
mahdi_asadi
07-26-2013, 11:37 AM
با سلام من از قالبی که استفاده می کنم در هنگام لوگین اگر فرد نام کاربری و پسورد خود را اشتباه وارد کند به صفحه ای دیگر می رود کجا می توان جلوی تغییر صفحه را بگیرم ؟یعنی اگر کاربر اشتباه نمود صفحه تغییر نکند ؟
mersad
07-26-2013, 12:50 PM
دروود
در مدیریت ماژول ورود کاربران میتونید صفحه ورود کاربر پس از لوگین رو تعیین کنید
در پناه ایزد
mahdi_asadi
07-26-2013, 07:58 PM
من پیشفرض خودش را تغییر نداده ام در ضمن این در صورتی است که با موفقیت لوگین صورت پذیرد ولی مشکل من برای زمانی است که فردی نام کاربری و یا پسورد خود را اشتباه وارد کند آنگاه به صفحه دیگری هدایت می شود که من نمی خواهم به ان صفحه وارد شود و دلم می خواهد در همان صفحه به کاربر یادآور شود که نام کاربری و یا پسورد شما اشتباه وارد شده است
در اینترنت چند جا که دنبال این موضوع جستجو کردم نتایج جستجو درست برعکس خواسته من بود یعنی یک عده بودند که می خواستند وقتی کاربری در هنگام لوگین اشتباهی مرتکب می شود به صفحه دیگری هدایت شود درست برعکس خواسته من دوستان لطفا در این مورد کمک کنید پیشاپیش از همه متشکرم درضمن شاید بد نباشه بگم که من از قالب جوملارت ja-university استفاده می کنم
firoozmandan
07-27-2013, 08:09 AM
دروود
در پناه ایزد
سلام
دوست عزیز همکار من در پست قبل پاسخ شما را دادند. از تنظیمات این ماژول شما می توانید مشخص کنید در صورت عدم موفقیت درلاگین به چه آدرسی یوزر منتقل شود.
یا علی
mahdi_asadi
07-27-2013, 09:00 AM
دوست عزیز همکار من در پست قبل پاسخ شما را دادند. از تنظیمات این ماژول شما می توانید مشخص کنید در صورت عدم موفقیت درلاگین به چه آدرسی یوزر منتقل شود.
با سلام اگر شما گزینه های
- login redirect page
- logout redirect page
مدنظرتان می باشد(من که دیگه تنظیمی ندیدم در ماژول :confused:) باید عرض کنم که همانطور که گفتم به "صفحه اول" سایت تنظیم شده اند و اگر فردی بدرستی نام کاربری و پسورد خود را بنویسد بدرستی به "صفحه اول" هدایت می شود ولی مشکل زمانیست که فردی نام کاربری و یا پسورد را اشتباه بنویسد آنگاه به صفحه دیگری فرستاده می شود که من نمی دانم در کجا تنطیم شده است لطفا اگر کسی میداند راهنمایی کند
برای درک بهتر به سایت مقابل روید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
user :test
password:test
در ضمن آیا می شود قسمتهای بازیابی رمز عبور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)بازیابی نام کاربری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ایجاد حساب کاربری (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
را در هنگام نمایش ماژول ورود کاربران حذف نمود ؟
firoozmandan
07-27-2013, 04:45 PM
سلام
لطفا نام کاربری و کلمه عبور مدیریت را به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
با احترام
mahdi_asadi
07-27-2013, 05:33 PM
لطفا نام کاربری و کلمه عبور مدیریت را به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
سلام براتون خصوصی فرستادم
firoozmandan
07-27-2013, 09:39 PM
سلام
مشکل شما برطرف شد
علت اختصاص دادن قالب دیگری به این صفحه بود.
در حال حاضر صفحه مورد نظر در همان قالب پیشفرض لود می شود
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.