با سلام من از قالبی که استفاده می کنم در هنگام لوگین اگر فرد نام کاربری و پسورد خود را اشتباه وارد کند به صفحه ای دیگر می رود کجا می توان جلوی تغییر صفحه را بگیرم ؟یعنی اگر کاربر اشتباه نمود صفحه تغییر نکند ؟

با سلام من از قالبی که استفاده می کنم در هنگام لوگین اگر فرد نام کاربری و پسورد خود را اشتباه وارد کند به صفحه ای دیگر می رود کجا می توان جلوی تغییر صفحه را بگیرم ؟یعنی اگر کاربر اشتباه نمود صفحه تغییر نکند ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
در مدیریت ماژول ورود کاربران میتونید صفحه ورود کاربر پس از لوگین رو تعیین کنید
در پناه ایزد
من پیشفرض خودش را تغییر نداده ام در ضمن این در صورتی است که با موفقیت لوگین صورت پذیرد ولی مشکل من برای زمانی است که فردی نام کاربری و یا پسورد خود را اشتباه وارد کند آنگاه به صفحه دیگری هدایت می شود که من نمی خواهم به ان صفحه وارد شود و دلم می خواهد در همان صفحه به کاربر یادآور شود که نام کاربری و یا پسورد شما اشتباه وارد شده استنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اینترنت چند جا که دنبال این موضوع جستجو کردم نتایج جستجو درست برعکس خواسته من بود یعنی یک عده بودند که می خواستند وقتی کاربری در هنگام لوگین اشتباهی مرتکب می شود به صفحه دیگری هدایت شود درست برعکس خواسته من دوستان لطفا در این مورد کمک کنید پیشاپیش از همه متشکرم درضمن شاید بد نباشه بگم که من از قالب جوملارت ja-university استفاده می کنم
سلامنوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز همکار من در پست قبل پاسخ شما را دادند. از تنظیمات این ماژول شما می توانید مشخص کنید در صورت عدم موفقیت درلاگین به چه آدرسی یوزر منتقل شود.
یا علی
با سلام اگر شما گزینه هاینوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
- login redirect page
- logout redirect page
مدنظرتان می باشد(من که دیگه تنظیمی ندیدم در ماژول) باید عرض کنم که همانطور که گفتم به "صفحه اول" سایت تنظیم شده اند و اگر فردی بدرستی نام کاربری و پسورد خود را بنویسد بدرستی به "صفحه اول" هدایت می شود ولی مشکل زمانیست که فردی نام کاربری و یا پسورد را اشتباه بنویسد آنگاه به صفحه دیگری فرستاده می شود که من نمی دانم در کجا تنطیم شده است لطفا اگر کسی میداند راهنمایی کند
برای درک بهتر به سایت مقابل روید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
user :test
password:test
در ضمن آیا می شود قسمتهای [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
را در هنگام نمایش ماژول ورود کاربران حذف نمود ؟
ویرایش توسط mahdi_asadi : 07-27-2013 در ساعت 09:04 AM
سلام
لطفا نام کاربری و کلمه عبور مدیریت را به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم
با احترام
سلام براتون خصوصی فرستادمنوشته اصلی توسط firoozmandan [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مشکل شما برطرف شد
علت اختصاص دادن قالب دیگری به این صفحه بود.
در حال حاضر صفحه مورد نظر در همان قالب پیشفرض لود می شود
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)