PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا مشکل در تبدیل قالب

980202
06-04-2014, 02:47 PM
با سلام و خسته نباشید

من قبلا سابقه تبدیل چند قالب html و psd رو به وردپرس داشتم اما در تبدیل قالب به جوملا که این یکی سایت خودمه کمی گیج شدم و درخواست راهنمایی دارم

من تمامی صفحات سایتمو مو به مو طراحی کردم اعم از صفحات سفارش طراحی گرافیکو اینا که یه عالمه فیلد دارن
فرم های ثبت نام و ورود ساخته شده با html و جیکوئری که واقعا دلم نمیاد از دستشون بدم !

چند تا هم قسمت هست برای نمایش نمودار پیشرفت پروژه و آخرین اخبار سایت
بنابراین چند تا سوال دارم

1. چطوری مثل وردپرس و با چه کد کوئری آخرین اخبار سایت رو نشون بدم ؟ آیا مثل وردپرس هست ؟
2. پلاگینی وجود داره که با قسمت نمودار پیشرفت پروژه ها ست کنم ؟ ( یه فیلد عنوان و یه عد دو رقمی بشه توش ثبت کرد و نمایش داد کافیه ! و کوئری هم داشته باشه که در وجود چندین نمودار پیشرفت دونه به دونه تکرار کنه )
3. چجوری میتونم فیلد های ثبت نام و ورودم رو با ثبت نام جوملا ست کنم ؟ آیا name ها و action رو تنظیم کنم کاربر جدید ثبت میشه یا راهی نداره ؟
4. افزونه ای وجود داره که محتوای فیلد هامو سیو کنه و در مدیریت نشون بده یا به ایمیل بفرسته ؟
5. مطلبارو چجوری لیست کنم ؟ مثلا به جای عنوان و لینک مطلب یا محتوای مطلب چه کد جوملایی باید قرار بدم ؟
6. آیا تو جوملا هم مثه وردپرس میشه برای مطالب دسته ای خاص قالبی مجزا تعریف کرد ؟
و ...

وقتی جوملا رو نصب کردم بعضی امکاناتش چشممو گرفت دیگه نخواستم به دنبال وردپرس برم ممنون میشم کمکم کنید تا قالبمو با جوملا ست کنم