-
چند تا مشکل در تبدیل قالب
با سلام و خسته نباشید
من قبلا سابقه تبدیل چند قالب html و psd رو به وردپرس داشتم اما در تبدیل قالب به جوملا که این یکی سایت خودمه کمی گیج شدم و درخواست راهنمایی دارم
من تمامی صفحات سایتمو مو به مو طراحی کردم اعم از صفحات سفارش طراحی گرافیکو اینا که یه عالمه فیلد دارن
فرم های ثبت نام و ورود ساخته شده با html و جیکوئری که واقعا دلم نمیاد از دستشون بدم !
چند تا هم قسمت هست برای نمایش نمودار پیشرفت پروژه و آخرین اخبار سایت
بنابراین چند تا سوال دارم
1. چطوری مثل وردپرس و با چه کد کوئری آخرین اخبار سایت رو نشون بدم ؟ آیا مثل وردپرس هست ؟
2. پلاگینی وجود داره که با قسمت نمودار پیشرفت پروژه ها ست کنم ؟ ( یه فیلد عنوان و یه عد دو رقمی بشه توش ثبت کرد و نمایش داد کافیه ! و کوئری هم داشته باشه که در وجود چندین نمودار پیشرفت دونه به دونه تکرار کنه )
3. چجوری میتونم فیلد های ثبت نام و ورودم رو با ثبت نام جوملا ست کنم ؟ آیا name ها و action رو تنظیم کنم کاربر جدید ثبت میشه یا راهی نداره ؟
4. افزونه ای وجود داره که محتوای فیلد هامو سیو کنه و در مدیریت نشون بده یا به ایمیل بفرسته ؟
5. مطلبارو چجوری لیست کنم ؟ مثلا به جای عنوان و لینک مطلب یا محتوای مطلب چه کد جوملایی باید قرار بدم ؟
6. آیا تو جوملا هم مثه وردپرس میشه برای مطالب دسته ای خاص قالبی مجزا تعریف کرد ؟
و ...
وقتی جوملا رو نصب کردم بعضی امکاناتش چشممو گرفت دیگه نخواستم به دنبال وردپرس برم ممنون میشم کمکم کنید تا قالبمو با جوملا ست کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-04-2014 02:47 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)