PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در احرای ماژول Scroll Link

sectorf
03-17-2006, 03:27 PM
سلام. من این ماژول را نصب کردم و وقتی که در صفحه اصلی مشاهده می کنم به جای لوگوهایی که عکسشان گذاشتم، اسم سایت های تو لینکستان میاد...!

mazlum
03-17-2006, 03:33 PM
خوب كار اين ماژول نمایش لینکهاست ::)

برای لوگو یه نگاهی به این آموزش بنداز

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

sectorf
03-18-2006, 10:38 PM
منم از روی همین آموزش پیش رفتم ولی لوگو نمی اندازد و فقط لینک های لینکستان را نمایش می دهد...!

ahmadzadeh
03-19-2006, 05:53 AM
سلام
ببخشید ولی معلوم می شه که شما این آموزش را کامل نخواندید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در اینجا برای اسکرول لوگو ها از ماژول اسکرول لینک ها استفاده نشده بلکه

حالا نوبت به تنظیم ماژول میرسد . از قسمت &quot;ماژول ها &quot; &gt;&gt; &quot; ماژولهاي سايت&quot; را انتخاب کنید . از لیست باز شده روی &quot;نمايش نكته هاي حرفه اي&quot; کلیک کنید و وارد تنظیمات ماژل شويد .

فکر کنم یک بار دیگه این آموزش را با دقت بخونید می تونید کار انجام دهید
یا علی/خداحافظ

sectorf
03-19-2006, 10:29 AM
اتفاقا توی همین تیکه هم گیر کرده بودم...! چون من چیزی به اسم &quot;نمايش نكته هاي حرفه اي&quot; توی قسمت ماژول ها و ... ندارم...! فقط تو صفحه اصلی ادمین دارم که همیشه روی حالت حرفه ای گذاشتمش ولی اون منوهایی که تو عکس بود برام ظاهر نشد...!

ahmadzadeh
03-19-2006, 10:43 AM
سلام
خوب از اینجا دانلود کن <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا علی/خداحافظ