سلام. من این ماژول را نصب کردم و وقتی که در صفحه اصلی مشاهده می کنم به جای لوگوهایی که عکسشان گذاشتم، اسم سایت های تو لینکستان میاد...!

سلام. من این ماژول را نصب کردم و وقتی که در صفحه اصلی مشاهده می کنم به جای لوگوهایی که عکسشان گذاشتم، اسم سایت های تو لینکستان میاد...!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب كار اين ماژول نمایش لینکهاست :
برای لوگو یه نگاهی به این آموزش بنداز
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
منم از روی همین آموزش پیش رفتم ولی لوگو نمی اندازد و فقط لینک های لینکستان را نمایش می دهد...!
سلام
ببخشید ولی معلوم می شه که شما این آموزش را کامل نخواندید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در اینجا برای اسکرول لوگو ها از ماژول اسکرول لینک ها استفاده نشده بلکه
فکر کنم یک بار دیگه این آموزش را با دقت بخونید می تونید کار انجام دهیدحالا نوبت به تنظیم ماژول میرسد . از قسمت "ماژول ها " >> " ماژولهاي سايت" را انتخاب کنید . از لیست باز شده روی "نمايش نكته هاي حرفه اي" کلیک کنید و وارد تنظیمات ماژل شويد .
یا علی/خداحافظ
اتفاقا توی همین تیکه هم گیر کرده بودم...! چون من چیزی به اسم "نمايش نكته هاي حرفه اي" توی قسمت ماژول ها و ... ندارم...! فقط تو صفحه اصلی ادمین دارم که همیشه روی حالت حرفه ای گذاشتمش ولی اون منوهایی که تو عکس بود برام ظاهر نشد...!
سلام
خوب از اینجا دانلود کن [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی/خداحافظ
علاقه مندی ها (Bookmarks)