توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ذخيره تنظيمات در RS ticket pro
afshin3a
10-26-2015, 08:25 PM
سلام بر اساتيد گرامي
من RS ticket! Pro رو نصب كردم، الان تو قسمت تنظيمات افزونه، نميتونم هيچ مقاديري رو ذخيره كنم. يعني مقادير رو ميشه تغيير داد ولي دكمه ذخيره كار نميكنه! موقع نصب، اخطار داد كه MOO tools نصب نيست. (طبق فايل لينك زير:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سوال اول: اصلا اين Moo tools چي هست؟
سوال دوم: ممكنه مشكل من مربوط به اين قضيه باشه؟
راهنمايي:
پرميشن پوشه ها و فايل ها ايرادي نداره.
نرم افزار رو از يه جا معتبر گرفتم و لايسنس هم نداره.
parsiland
10-26-2015, 08:58 PM
درود بر شما !
سوال اول: اصلا اين Moo tools چي هست؟
موتولز یه فریم ورکه و با جاوا اسکریپت نوشته شده و از پایه های اصلی جوملا به حساب میاد.
سوال دوم: ممكنه مشكل من مربوط به اين قضيه باشه؟
بله و شاید خیر ، همه چیز امکان داره
ارور mootools شاید با آپدیت جوملا حل بشه
منتهی قبل از بروز رسانی تمامی موارد از قبیل بک آپ از سایت ، بررسی نسخه پی اچ پی سرور با نسخه ی جدید جوملا و ... انجام بده.
خبرشو هم به بنده بده.
در پناه یزدان
sirati
10-27-2015, 04:36 AM
سلام
mootools همون طور که دوستمون اشاره کردند یه فرم ورکه جاوا اسکرپیت !! از آخرین بروز رسانی جوملا 2.5 و از 3 برای پشتیبانی جوملا باهاش خیلی مشکل داره ! باهم دیگه تداخل دارند بخوام عامیانه بگم !!
اگه زمان نصب به شما خطا JHtmlBehavior::mootools not found می ده می تونید خود افزونه رو ویرایش کنید ب این صورت که تو فایل افزونه
خط
JHTML::_('behavior.mootools'); رو تبدیل به
JHtml::_('behavior.framework'); کنید !! با این کار احتمال رفع مشکل وجود داره ! اما خو احتمال این میره افزونه درست کار نکنه ! واسه خودمم پیش اومده !
یه پلاگین هم هست که میاد غیر فعالش می کنه !! این درباره mootools
یه مسئله ای هم تو این انجمن بار ها مطرح شده : این که سعی کنید از افزونه اصلی استفاده کنید ! نه از افزونه های نال شده یا کرک شده ! افزونه های اصلی هم قیمت سنگینی ندارند.دوست عزیز جای معتبر اگر تهیه می کردید 100% لایسانس داره باید باشه .
خیلی وقت ها پیش میاد قالب و افزونه های کرک شده دارای کد های مخرب باشند ! اینم چند نمونه خودم برخورد داشتم !!!
همچنین طبق قوانین انجمن و برای احترام به قوانین کپی رایت داخل انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمی شه ! درک کنید این مسئله رو لطفاً و موارد تجاری رو می تونید با خود فروشند ( سازنده) در میون بزارید. در صورت مشاهده مجدد پست بسته میشه.
نکته آخر : برای تهیه نسخه اصلی و لایسانس هر افزونه و قالب -اسکریپت و یا هر برنامه دیگه می تونید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
موفق باشید
afshin3a
10-27-2015, 06:36 AM
درود بر شما !
موتولز یه فریم ورکه و با جاوا اسکریپت نوشته شده و از پایه های اصلی جوملا به حساب میاد.
بله و شاید خیر ، همه چیز امکان داره
ارور mootools شاید با آپدیت جوملا حل بشه
منتهی قبل از بروز رسانی تمامی موارد از قبیل بک آپ از سایت ، بررسی نسخه پی اچ پی سرور با نسخه ی جدید جوملا و ... انجام بده.
خبرشو هم به بنده بده.
در پناه یزدان
ضمن تشكر از پاسختون
جوملاي من آپديته. فك كنم. تصوير زير را ببنيد!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
afshin3a
10-27-2015, 06:48 AM
سلام
mootools همون طور که دوستمون اشاره کردند یه فرم ورکه جاوا اسکرپیت !! از آخرین بروز رسانی جوملا 2.5 و از 3 برای پشتیبانی جوملا باهاش خیلی مشکل داره ! باهم دیگه تداخل دارند بخوام عامیانه بگم !!
اگه زمان نصب به شما خطا JHtmlBehavior::mootools not found می ده می تونید خود افزونه رو ویرایش کنید ب این صورت که تو فایل افزونه
خط رو تبدیل به کنید !! با این کار احتمال رفع مشکل وجود داره ! اما خو احتمال این میره افزونه درست کار نکنه ! واسه خودمم پیش اومده !
یه پلاگین هم هست که میاد غیر فعالش می کنه !! این درباره mootools
سلام و ممنون از پاسختون
من روي جوملا ظاهرا اصلا moo tools رو نصب ندارم. اون افزونه اي كه شما گفتين رو هم قبلا نصب داشتم و اونو روي حالت Enable قرار دادم. طبق تصوير زير:
موقع نصب پيام JHtmlBehavior::mootools not found رو نداد. اگر لازم هست، من اون خط رو درست كنم.
اين هم عكس از تنظيمات اون افزونه:
یه مسئله ای هم تو این انجمن بار ها مطرح شده : این که سعی کنید از افزونه اصلی استفاده کنید ! نه از افزونه های نال شده یا کرک شده ! افزونه های اصلی هم قیمت سنگینی ندارند.دوست عزیز جای معتبر اگر تهیه می کردید 100% لایسانس داره باید باشه .
خیلی وقت ها پیش میاد قالب و افزونه های کرک شده دارای کد های مخرب باشند ! اینم چند نمونه خودم برخورد داشتم !!!
همچنین طبق قوانین انجمن و برای احترام به قوانین کپی رایت داخل انجمن از موارد تجاری پشتیبانی نمی شه ! درک کنید این مسئله رو لطفاً و موارد تجاری رو می تونید با خود فروشند ( سازنده) در میون بزارید. در صورت مشاهده مجدد پست بسته میشه.
نکته آخر : برای تهیه نسخه اصلی و لایسانس هر افزونه و قالب -اسکریپت و یا هر برنامه دیگه می تونید از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
موفق باشید
مايلم از افزونه اصلي استفاده كنم. قيمت ها را براي من بفرستيد دوست عزيز. ممنونم.
sirati
10-27-2015, 07:26 AM
سلام
دوست عزیز سایت شما همین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ؟
بزار ساده بگم !
شما میایی یه ماژولی نصب می کنید !! مثل فرم تماس یا اسلاید یا خبری !!! بسته به طراحی ماژول داره ! نویسنده ماژول اومده از mootools استفاده کرده !
این نیست که شما mootools بخواید جدا نصب کنید !
تا زمانی که جوملا 2.5 مشکلی پیش نمیاره ! اما خودم رو تجربه ای که داشتم و مشکلی که برام پیش اومد از 2.5.28 و 3 باهاش به مشکل خوردم
شما اول باید ببینید کدوم ماژول شما با mootools طراحی شده !
بعد اگر به مشکل خوردید می شه حل کرد اما اگر مشکلی ندارید نیاز به دستکاری نیست !
بعدش زمان نصب پیام خطا رو نمایش نمیده ! ( من ندیدم )
بیشتر مواقع زمان نمایش سایت ( صفحه) به این مشکل بر می خورید
این سایتی که الان امضا شما هست از mootools استفاده می کنه! نسخه جوملا شما 2.5 ! نباید با mootools مشکل داشته باشید اصلاً ! حالا ماژول RS ticket pro کار نمی کنه احتمالش زیاد مشکل از ماژول باشه
من حساب کاربری دراپ ندارم و نمی تونم تصاویر ببینم یا همینجا ضمیمه کنید یا داخل آپلود سنتر
RS ticket pro مورد نظر شماس ؟
هر افزونه ای که می خواید از طریق پیام خصوصی درمیون بزارید
موفق باشید
موفق باشید
afshin3a
10-27-2015, 07:43 AM
سلام
دوست عزیز سایت شما همین <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ؟
بزار ساده بگم !
شما میایی یه ماژولی نصب می کنید !! مثل فرم تماس یا اسلاید یا خبری !!! بسته به طراحی ماژول داره ! نویسنده ماژول اومده از mootools استفاده کرده !
این نیست که شما mootools بخواید جدا نصب کنید !
تا زمانی که جوملا 2.5 مشکلی پیش نمیاره ! اما خودم رو تجربه ای که داشتم و مشکلی که برام پیش اومد از 2.5.28 و 3 باهاش به مشکل خوردم
شما اول باید ببینید کدوم ماژول شما با mootools طراحی شده !
بعد اگر به مشکل خوردید می شه حل کرد اما اگر مشکلی ندارید نیاز به دستکاری نیست !
بعدش زمان نصب پیام خطا رو نمایش نمیده ! ( من ندیدم )
بیشتر مواقع زمان نمایش سایت ( صفحه) به این مشکل بر می خورید
این سایتی که الان امضا شما هست از mootools استفاده می کنه! نسخه جوملا شما 2.5 ! نباید با mootools مشکل داشته باشید اصلاً ! حالا ماژول RS ticket pro کار نمی کنه احتمالش زیاد مشکل از ماژول باشه
من حساب کاربری دراپ ندارم و نمی تونم تصاویر ببینم یا همینجا ضمیمه کنید یا داخل آپلود سنتر
RS ticket pro مورد نظر شماس ؟
هر افزونه ای که می خواید از طریق پیام خصوصی درمیون بزارید
موفق باشید
موفق باشید
بله سايت من
خب من فقط با RS ticket pro مشكل دارم. و اين افزونه از moo tools استفاده ميكنه.
زمان نصب خطا عدم نصب بودن مو تولز رو داد ولي نه به شكل نوشتاري.
نيازي به اكانت دراپ باكس نيست. لينك كه باز شد، يه پنجره ثبت نام مياد، اون پنجره رو ببنديد، عكس نمايش داده ميشه!
بله
RS ticket pro مورد نظر من است.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.