PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت یک منو مثل منوی مامبو لرن

mazdakam
05-22-2007, 03:41 PM
سلام دوستان :)
من 2 تا سوال دارم
1) منوی موس اور مامبولرن رو کسی می‌تونه کمک کنه به من و بگه که چجوری ساخته شده؟ خودم css رو باید درست کنم یا اینکه کامپوننتی چیزی هستش برای این کار و اگر خودم باید ردیفش کنم یکی توضیح بده که چجوری دقیقا
2) چطور می‌شه ادرس بعضی از بخش‌های جوملا (مامبو میترا زنبق جمله و ...) اصطلاحا human readable کرد مثل همین کاری که این‌جا شده من یادمه قبلا یک کامپوننتی بود که SEF تولید می‌کرد ولی میخواهم راه حل شما رو هم بدونم ممنون

radmehr
05-22-2007, 05:59 PM
۱- خیلی منوها هستن مثل suckerfish , splitmenu و ... که میتونید تو اینترنت سرچ کنید
۲- با کامپوننت های SEF که اون هم تو انجمن در موردش سرچ کنید

mazdakam
05-22-2007, 06:03 PM
سلام ممنون اما فکر کنم خوب سوال نکردم
این suckerfish , splitmenuا که گفتید کامپوننت هستند یا مستقیم باید دست کاریشون کنی چون من تقریبا اکثر منوسیستم‌های مامبمو و جوملا رو می‌شناسم اما چنین چیزی تولید نمی‌کنند

radmehr
05-22-2007, 06:11 PM
خیر در حالت عادی منوی نصب شونده نیستند .. بصورت کدهای php و javascript هستن که به قالب integrate میشه

mazdakam
05-22-2007, 07:48 PM
اقا من یک نگاهی انداختم و این رو پیدا کردم که چیز خوبی بود:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منتها من دقیقا یک چیزی مثل همین منوی مامبولرن می‌خواهم لینک مستقسمی چیز داری یا نداری یا خودم برم نگاه کنم از سورس سایت مرسی

firoozmandan
05-24-2007, 09:03 AM
شما اگر سرس مامبولرن رو بررسی کنید کاملا مشخص هست که به چه صورت عمل شده ...

یا علی

mazdakam
05-24-2007, 09:57 AM
سلام آقا آره نگاه کردم من سوالی که دارم اینه که این منو رو دستی درست کردی یا اینکه از سیستم منوی ادمین اگه زیر منو (sub menu) اضافه کنی داینامیک خودش اضافه می‌شه بیشتر اینو می‌]واستم بدونم که چجوریه و گرنه css ات رو نگاه کردم
ممنون می‌شم یه وقتی بگذاری این رو کامل توضیح بدی من یکمی سوادم کمه ;)

irmetallica
05-24-2007, 10:38 AM
سلام
منم میتونم جواب بدم؟
به نظر من یک کامپونت عالی هست برای منو . واقعاً خوبه چون خودم استفاده کردم

دمو:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لینک نسخه رایگان:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 2&amp;Itemid=44

البته نسخه حرفه ایش پولیه اما مجانیشم کار رو بخوبی راه میندازه

mazdakam
05-24-2007, 11:04 AM
سلام آره می‌شناسمش و ازش استفاده کردم منتها من یه چیزی شبیه به اینی که مامبو لرن داره میخواهم تو استایل‌های swmenu نیستش این حالت اگر هم می‌شه پس من نمی‌إونم که چه جورری اگه می‌إونی من رو راهنمایی کن

kashef
05-31-2007, 02:51 AM
منم یه چیزی دقیقا مثل منوی مامبولرن میخوام

sorry4uboth
05-31-2007, 02:55 AM
با توجه به موارد بالا به راحتی میتونید یه منو مثل مامبولرن داشته باشید ;)