-
ساخت یک منو مثل منوی مامبو لرن
سلام دوستان 
من 2 تا سوال دارم
1) منوی موس اور مامبولرن رو کسی میتونه کمک کنه به من و بگه که چجوری ساخته شده؟ خودم css رو باید درست کنم یا اینکه کامپوننتی چیزی هستش برای این کار و اگر خودم باید ردیفش کنم یکی توضیح بده که چجوری دقیقا
2) چطور میشه ادرس بعضی از بخشهای جوملا (مامبو میترا زنبق جمله و ...) اصطلاحا human readable کرد مثل همین کاری که اینجا شده من یادمه قبلا یک کامپوننتی بود که SEF تولید میکرد ولی میخواهم راه حل شما رو هم بدونم ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-22-2007 03:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ساخت یک منو مثل منوی مامبو لرن
۱- خیلی منوها هستن مثل suckerfish , splitmenu و ... که میتونید تو اینترنت سرچ کنید
۲- با کامپوننت های SEF که اون هم تو انجمن در موردش سرچ کنید
-
-
سلام ممنون اما فکر کنم خوب سوال نکردم
این suckerfish , splitmenuا که گفتید کامپوننت هستند یا مستقیم باید دست کاریشون کنی چون من تقریبا اکثر منوسیستمهای مامبمو و جوملا رو میشناسم اما چنین چیزی تولید نمیکنند
-
-
خیر در حالت عادی منوی نصب شونده نیستند .. بصورت کدهای php و javascript هستن که به قالب integrate میشه
-
-
اقا من یک نگاهی انداختم و این رو پیدا کردم که چیز خوبی بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
منتها من دقیقا یک چیزی مثل همین منوی مامبولرن میخواهم لینک مستقسمی چیز داری یا نداری یا خودم برم نگاه کنم از سورس سایت مرسی
-
-
شما اگر سرس مامبولرن رو بررسی کنید کاملا مشخص هست که به چه صورت عمل شده ...
یا علی
-
-
سلام آقا آره نگاه کردم من سوالی که دارم اینه که این منو رو دستی درست کردی یا اینکه از سیستم منوی ادمین اگه زیر منو (sub menu) اضافه کنی داینامیک خودش اضافه میشه بیشتر اینو می]واستم بدونم که چجوریه و گرنه css ات رو نگاه کردم
ممنون میشم یه وقتی بگذاری این رو کامل توضیح بدی من یکمی سوادم کمه
-
-
سلام
منم میتونم جواب بدم؟
به نظر من یک کامپونت عالی هست برای منو . واقعاً خوبه چون خودم استفاده کردم
دمو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک نسخه رایگان:
البته نسخه حرفه ایش پولیه اما مجانیشم کار رو بخوبی راه میندازه
-
-
سلام آره میشناسمش و ازش استفاده کردم منتها من یه چیزی شبیه به اینی که مامبو لرن داره میخواهم تو استایلهای swmenu نیستش این حالت اگر هم میشه پس من نمیإونم که چه جورری اگه میإونی من رو راهنمایی کن
-
-
ساخت یک منو مثل منوی مامبو لرن
منم یه چیزی دقیقا مثل منوی مامبولرن میخوام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)