توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری خودم سرور مامبو بشم ؟؟؟
sasan_blue
06-24-2007, 11:29 AM
با سلام و تشکر از همه ی دست اندرکاران فعال فاروم مامبولرن :)
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بعد از نصب مامبو روی لوکال هاست خودم ، وقتی که آنلاین هستم دوستم بتونه به سایتی که روی لوکال نصب کردم دسترسی پیدا کنه؟
یعنی اصلا امانش هست خودم سرور بشم؟
نیازی به ایجاد Domain و DNS نیست؟
لطفا کامل توضیح بدید شیر فهم بشم.
این امکان وجو داره
مراحل این کار:
1- نصب مامبو روی لوکال
2- داشتن IP استاتیک
(با داشتن آدرس IP کاربران می تونن با وارد کردن ip شما در اینترنت وارد کامپیوتر و مامبو شما بشن)
3- اگر بخواهید با نام دامنه وارد بشن نیاز به تعریف DNS هم می باشد(الان گزینه های دقیقش یادم نیست)
sasan_blue
06-24-2007, 11:58 AM
با تشکر از جواب سریعتون.
منظورتون از IP استاتیک چیه؟
ضمنا من MyBB رو روی لوکال نصب کردم و رفیقم IP منو هنگامی که آنلاین بودم در مرورگرش وارد کرد اما صفحه ای مشاهده نکرد.
آیا در مامبو هم همینطوره؟
radmehr
06-24-2007, 12:15 PM
شما باید یک Valid IP داشته باشید
معمولا شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت به کاربراشون (بخصوص adsl) میدن
یعنی IP شما همیشه 1 IP ثابت هست
sasan_blue
06-24-2007, 02:12 PM
من Wireless دارم و همیشه هم Ip من ثابته (با رفتن به سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> میفهمم)
یعنی من هم Valid IP دارم؟
باز هم از پشتیبانی سریعتون متشکرم :) ;)
javad583
06-24-2007, 02:15 PM
البته Dynamic IP هم می تونید استفاده کنید اما با هر بار ReConnect باید IP خودتون رو دوباره اعلام کنید که کار مناسبی نیست.
اگه از سر مسایل امنیت و load balancing و ..... بگدریم چند تا نکته میمونه
اونجا دیگه چیزی بنام localhost نداریم بلکه IP رو باید جایگزین کنید مثلا 217.219.166.189 (البته SQL DB استثنا هست و چون ارتباط live با کاربر نداره میتونه از مقدار localhost استفاده کنه)
پهنای باندتون هم باید حداقل 512 باشه چه send و چه receive یادتون باشه اونجا کاربرای دیگه هستن که از سیستم شما دانلود میکنن پس فقط یه دریافت قوی کفایت نمیکنه
برای بحث domain هم احتیاجی به DNS Server نیست یه دامنه دلخواه رو برای یه مدت مثلا 10 ساله اجاره کنید و اون رو forward کنید روی IP دلخواهتون
همین و همین ..... !!
sasan_blue
06-24-2007, 02:19 PM
مثلا همین الان شما IP من رو وارد کنید ببینید چیزی میاد؟
80.191.230.230
البته باید فاروم MyBB بیاد و اگر هم نیاد شاید مشکل از MyBB باشه !!!
iransbs
06-24-2007, 04:26 PM
اگر سوالی دارید فقط و فقط در اینجا مطرح کنید و قرار دادن ID جدا خود داری کنید.
برای تنظیمات و راه اندازی سرور بر روی IP خودتون باید ببینید اصلا ISP شما اجازه می ده تا کسی با پورت 80 به کامپیوتر شما وصل بشه یا نه
اگر اجازه اش رو می ده که خوب apache رو نصب می کنید همراه با php و ... تا اینجا شما می تونید با دادن IP اجازه استفاده افراد از اطلاعات موجود در پوشه /var/www را با پورت 80 به کاربر بدید.
برای قرار دادن یک دومین بر روی IP باید یک DNS Server نصب کنید که بر روی لینوکس Bind9 که تقریبا 99% DNS Server ها بزرگ ازش استفاده می کنن ، استفاده کنید.
یا اینکه از افرادی که سرویس DNS Hosting رو بهتون می دن تماس بگیرید تا براتون اینکار رو انجام بدن
تا اونجایی که من IP شما رو تست کردم انگار پورت های اتصال به شما در 80 بسته شده
موفق و پیروز باشید
یا علی
iransbs
06-24-2007, 04:36 PM
22/tcp open ssh OpenSSH 4.2p1 Debian 7ubuntu3.1 (protocol 2.0)
53/tcp open domain ISC Bind 8.4.6-REL-NOESW
80/tcp open <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3128/tcp open <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Squid webproxy 2.5.STABLE12
خوب این طور که پیداست این IP شما نیست و ای پی ISP شما هست با مدیر خدمات دهنده خودتون تماس بگیرید و در خواست Valid IP کنید!
radman
06-24-2007, 06:25 PM
یا سلام خدمت دوستان
دوست عزیز اصلا ارزش نداره بخوای همچین کاری بکنی.برو 30 - 40 تومان خرج کن و یه هاست دوماین بگیر تا همه از سایتت استفاده کنن.
در مورد آی پی شما کسانی که از اون آی اس پی استفاده میکنن و اکانت دارند میتونند با زدن آی پی شما مامبو نصب شده رو ببیند.البته اینم بگم که باید فایروالت رو خاموش کنی .من خودم یه بار امتحان کردم.
مثلا اگه فایروال رو خاموش نکنی و بعضی از تنظیمان امنیتی رو پایین نیاری مامبو روی سروسی گیرنده با مشکل نمایش داده میشه و نمیتونند فایل دانلود کنند و غیره که خودت باید تست کنی....
یا حق
iransbs
06-24-2007, 06:33 PM
بعضی وقت ها آدم خیلی کار ها رو فقط و فقط برای این انجام می ده تا براش تجربه باشه و بنظرم این می تونه یکی از زیبا ترین تجربه های آدم باشه!
radman
06-24-2007, 06:55 PM
گفته شما کاملا قبول دارم.خودمم که اولین بار این کار رو انجام دادم تو دانشگاه بود.وقتی سایت رو تو کارگاه راه اندازی کردم و توی آموزش سایت رو بالا آوردم کلی حال کردم و تجربه شیرینی بود. ولی کاری که ایشان میخوان بکنند آخرش هزینه اضافی کردنه .درسته که تجربه قشنگیه اما راهی رو که بعقیه رفتن رو باید بازم رفت؟؟؟
نتیجه کار کاملا معلومه .ایشون اگه تمام ین کارها رو بکنند دیگه خودشون یه هاستیگ با کاپیوتر خانگی درست کردند.
خلاصه ما مخالف چیزی نیستیم ولی باید دنبال چیزای نو باشیم نه تکرار کارایی که دیگران کردند و نتیجه شم معلومه.
iransbs
06-24-2007, 07:06 PM
مهم اینه ، آیا شما تا وقتی یک سرور رو راه اندازی نکنید ، می تونید پیش چند نفر بگید که من تنظیمات یک DNS Server رو انجام دادم یا خیر!
پس اگر کاری تکراری هم هست ،انجام بدید تا یاد بگیرید و نگران نتیجه تکراریش نباشید ،چون دریچه ای برای باز شدن علم های جدید شماست!
موفق و پیروز باشید
یا علی
radman
06-24-2007, 09:03 PM
آقای سیادتی من با این جواب که دادید دیگه حرفی واسه گفتن ندارم.راستش منم یه خورده یک طرفه به این قضیه نگاه کردم.
از این جمله هم خیلی خوشم اومد :
[ پس اگر کاری تکراری هم هست ،انجام بدید تا یاد بگیرید و نگران نتیجه تکراریش نباشید ،چون دریچه ای برای باز شدن علم های جدید شماست!]
یا حق
sasan_blue
06-24-2007, 11:52 PM
از همه ی دوستان ممنونم.
راستش هیچی مثل این تجربه ی شیرین نمیشه.
بعضی وقتها میگفتم میشه یه روزی رو کامپیوتر خودم یه سایت راه بندازم؟
به همین آرزوها بود که سراغ برنامه نویسی و طراحی وبسایت رفتم و خیلی چیزها دستگیرم شد.
راستش جناب محمدی زاده من از تئوری اصلا خوشم نمیاد و کار عملی رو بهتر ترجیح میدم. گفتم اگه این کار رو تجربه کنم خیلی بهتر از اینه که فقط بدونم این کار امکان پذیره !!
از همه ی دوستان هم برای ساپورت ممنونم. :)
trueend5
06-25-2007, 12:43 AM
تا اونجایی که یادمه این سرویسای دیال آپ هوشمنده مروا آی پی ولید میداد. فکر کنم الانم بده! شاید بقیشنوم بدن ! یه امتحان بکن! البته به ساعتی 300 نمیارزه خود دانی
9092303036
----------
الان که امتحان کردم دیدم فقط رسپینا هنوز میده! مثل اینکه عشقیه!
9092303595
saeid223
09-15-2007, 02:02 PM
چطور می تونم appserv را روی کامپیوتر دانشگاه نصب کنم؟ (امکان نصب این نوع برنامه روی این سیستم ها بسته هست)
می شه یه ترفندی بهم بگید؟
در ضمن یه کامپیوتر در سایت دانشگاه که همیشه آنلاین است دارای یه آی پی ثابت است؟
بعد هم من می تونم با کمک گروه متالورژی دانشگاهمون یه دامین ac.ir بگیرم؟
sorry4uboth
09-16-2007, 10:36 AM
برای دامین باید از دانشگاه نامه بگیری
ای پی ثابت یه کامپیوتر با آی پی ثابت در ایترنت فرق داره نباید کلاس C باشه
تو سایت مجیدلرن این مقالات رو پیدا میکنی.
نصب APPSERV هم کاری نداره که! مشکلی داری بگو تا برات حلش کنیم.
saeid223
09-17-2007, 10:33 AM
آقا محمد ممنون از جوابهاتون
گفتم که اجازه نصب برنامه روی کامپیوترها در سایت دانشگاه بسته است
و نمیشه AppServ رو نصب کرد
میخواستم ترفندی بهم بگید تا داخل رجیستری یا جای دیگه رو دستکاری کنم که بشه نصب کرد
موقع نصب به php.ini گیر میده
** 2 پست شما یکی شد
firoozmandan
09-18-2007, 06:04 AM
26) سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار ٬ برنامه نویسی PHP MySQL Javascript و ... می باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.