-
چطوری خودم سرور مامبو بشم ؟؟؟
با سلام و تشکر از همه ی دست اندرکاران فعال فاروم مامبولرن 
میخواستم بدونم آیا راهی هست که بعد از نصب مامبو روی لوکال هاست خودم ، وقتی که آنلاین هستم دوستم بتونه به سایتی که روی لوکال نصب کردم دسترسی پیدا کنه؟
یعنی اصلا امانش هست خودم سرور بشم؟
نیازی به ایجاد Domain و DNS نیست؟
لطفا کامل توضیح بدید شیر فهم بشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-24-2007 11:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چطوری خودم سرور مامبو بشم ؟؟؟
این امکان وجو داره
مراحل این کار:
1- نصب مامبو روی لوکال
2- داشتن IP استاتیک
(با داشتن آدرس IP کاربران می تونن با وارد کردن ip شما در اینترنت وارد کامپیوتر و مامبو شما بشن)
3- اگر بخواهید با نام دامنه وارد بشن نیاز به تعریف DNS هم می باشد(الان گزینه های دقیقش یادم نیست)
-
-
با تشکر از جواب سریعتون.
منظورتون از IP استاتیک چیه؟
ضمنا من MyBB رو روی لوکال نصب کردم و رفیقم IP منو هنگامی که آنلاین بودم در مرورگرش وارد کرد اما صفحه ای مشاهده نکرد.
آیا در مامبو هم همینطوره؟
-
-
شما باید یک Valid IP داشته باشید
معمولا شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت به کاربراشون (بخصوص adsl) میدن
یعنی IP شما همیشه 1 IP ثابت هست
-
-
من Wireless دارم و همیشه هم Ip من ثابته (با رفتن به سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میفهمم)
یعنی من هم Valid IP دارم؟
باز هم از پشتیبانی سریعتون متشکرم
-
-
البته Dynamic IP هم می تونید استفاده کنید اما با هر بار ReConnect باید IP خودتون رو دوباره اعلام کنید که کار مناسبی نیست.
اگه از سر مسایل امنیت و load balancing و ..... بگدریم چند تا نکته میمونه
اونجا دیگه چیزی بنام localhost نداریم بلکه IP رو باید جایگزین کنید مثلا 217.219.166.189 (البته SQL DB استثنا هست و چون ارتباط live با کاربر نداره میتونه از مقدار localhost استفاده کنه)
پهنای باندتون هم باید حداقل 512 باشه چه send و چه receive یادتون باشه اونجا کاربرای دیگه هستن که از سیستم شما دانلود میکنن پس فقط یه دریافت قوی کفایت نمیکنه
برای بحث domain هم احتیاجی به DNS Server نیست یه دامنه دلخواه رو برای یه مدت مثلا 10 ساله اجاره کنید و اون رو forward کنید روی IP دلخواهتون
همین و همین ..... !!
-
-
مثلا همین الان شما IP من رو وارد کنید ببینید چیزی میاد؟
80.191.230.230
البته باید فاروم MyBB بیاد و اگر هم نیاد شاید مشکل از MyBB باشه !!!
-
-
اگر سوالی دارید فقط و فقط در اینجا مطرح کنید و قرار دادن ID جدا خود داری کنید.
برای تنظیمات و راه اندازی سرور بر روی IP خودتون باید ببینید اصلا ISP شما اجازه می ده تا کسی با پورت 80 به کامپیوتر شما وصل بشه یا نه
اگر اجازه اش رو می ده که خوب apache رو نصب می کنید همراه با php و ... تا اینجا شما می تونید با دادن IP اجازه استفاده افراد از اطلاعات موجود در پوشه /var/www را با پورت 80 به کاربر بدید.
برای قرار دادن یک دومین بر روی IP باید یک DNS Server نصب کنید که بر روی لینوکس Bind9 که تقریبا 99% DNS Server ها بزرگ ازش استفاده می کنن ، استفاده کنید.
یا اینکه از افرادی که سرویس DNS Hosting رو بهتون می دن تماس بگیرید تا براتون اینکار رو انجام بدن
تا اونجایی که من IP شما رو تست کردم انگار پورت های اتصال به شما در 80 بسته شده
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
کد:
22/tcp open ssh OpenSSH 4.2p1 Debian 7ubuntu3.1 (protocol 2.0)
53/tcp open domain ISC Bind 8.4.6-REL-NOESW
80/tcp open http?
3128/tcp open http-proxy Squid webproxy 2.5.STABLE12
خوب این طور که پیداست این IP شما نیست و ای پی ISP شما هست با مدیر خدمات دهنده خودتون تماس بگیرید و در خواست Valid IP کنید!
-
-
یا سلام خدمت دوستان
دوست عزیز اصلا ارزش نداره بخوای همچین کاری بکنی.برو 30 - 40 تومان خرج کن و یه هاست دوماین بگیر تا همه از سایتت استفاده کنن.
در مورد آی پی شما کسانی که از اون آی اس پی استفاده میکنن و اکانت دارند میتونند با زدن آی پی شما مامبو نصب شده رو ببیند.البته اینم بگم که باید فایروالت رو خاموش کنی .من خودم یه بار امتحان کردم.
مثلا اگه فایروال رو خاموش نکنی و بعضی از تنظیمان امنیتی رو پایین نیاری مامبو روی سروسی گیرنده با مشکل نمایش داده میشه و نمیتونند فایل دانلود کنند و غیره که خودت باید تست کنی....
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)