PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه شدن اتوماتیک یک اسکریپت پایین هر مطلب

taktops
07-13-2007, 07:29 AM
با سلام،
آیا امکان داره پایین هر مطلب یه اسکریپت به صورت خودکار قرار بگیره؟
با سپاس،
فرزین دریهکی

radmehr
07-13-2007, 09:09 AM
یعنی چی؟
واضح تر توضیح بدید

taktops
07-14-2007, 04:36 AM
راستش من هر چی دنبال یه مامبوت Social Bookmarking گشتم که با مامبو کار کنه پیدا نکردم.
اما در وبگردی به این سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بر خوردم که یه کد می ده که بازدیدکنندگان می تونن مطالب رو به سایت های Social Bookmarking بفرستند.
این هم کدش:

&lt;!-- AddThis Bookmark Button BEGIN --&gt;
&lt;script type=&quot;text/javascript&quot;&gt;
addthis_url = location.href;
addthis_title = document.title;
addthis_pub = &#039;taktops&#039;;
&lt;/script&gt;&lt;script type=&quot;text/javascript&quot; src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> &gt;&lt;/script&gt;
&lt;!-- AddThis Bookmark Button END --&gt;

از این که نتونستم زود تر جواب بدم، ببخشید.

firoozmandan
07-14-2007, 07:38 AM
سلام

شما اگر میخوایید Social Bookmarking پایین مطالب داشته باشید میتونید از مامبوتهای مربوط به این کار استفاده کنید . بدون تغییر در هیچ فایلی ...

در انجمن همین کلمات رو جستجو کنید به جواب میرسید

یا علی

taktops
07-15-2007, 05:04 AM
من خیلی از این مامبوت ها رو از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کردم، اما هیچ کدوم با مامبو سازگار نبودن.
این جا رو ببینید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

firoozmandan
07-15-2007, 05:55 AM
یه ماژول فوق العاده برای social bookmarking (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا علی