با سلام،
آیا امکان داره پایین هر مطلب یه اسکریپت به صورت خودکار قرار بگیره؟
با سپاس،
فرزین دریهکی

با سلام،
آیا امکان داره پایین هر مطلب یه اسکریپت به صورت خودکار قرار بگیره؟
با سپاس،
فرزین دریهکی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یعنی چی؟
واضح تر توضیح بدید
راستش من هر چی دنبال یه مامبوت Social Bookmarking گشتم که با مامبو کار کنه پیدا نکردم.
اما در وبگردی به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بر خوردم که یه کد می ده که بازدیدکنندگان می تونن مطالب رو به سایت های Social Bookmarking بفرستند.
این هم کدش:
از این که نتونستم زود تر جواب بدم، ببخشید.کد:<!-- AddThis Bookmark Button BEGIN --> <script type="text/javascript"> addthis_url = location.href; addthis_title = document.title; addthis_pub = 'taktops'; </script><script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ></script> <!-- AddThis Bookmark Button END -->
سلام
شما اگر میخوایید Social Bookmarking پایین مطالب داشته باشید میتونید از مامبوتهای مربوط به این کار استفاده کنید . بدون تغییر در هیچ فایلی ...
در انجمن همین کلمات رو جستجو کنید به جواب میرسید
یا علی
من خیلی از این مامبوت ها رو از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کردم، اما هیچ کدوم با مامبو سازگار نبودن.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)