توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Session save path سوال
nabegheyegharne
08-08-2007, 05:48 PM
سلام
من در بخش ساپورت يکي از سايتهاي هاست رايگان پرسيدم که چرا Session save path /tmp, Unwriteable هست.
جواب دادن که اين يه باگ در جوملا و مامبو هست .يعني چي؟
The session save path error is a bug in mambo / joomla, due to our hardened server configuration.
اصلا اين تاثيري در مامبو داره.یعنی برای چی باید writeable باشه
چون هاستش خيلي خوبه و همه چي رو سساپورت ميکنه به جز همين يه مشکل
sorry4uboth
08-08-2007, 05:52 PM
اگر این مورد قابل ویرایش نباشه نمیتونید به مدیریت لاگین کنید! و بعدا به مشکلات دیگه ای هم بر میخورید!
ضمن اینکه لطف کنید از اون ساپورت محترم بپرسید بر اساس چه مرجعی این حرف رو میزنند!!!!!!!!!
عدم تنظیمات صحیح سرور اونها شد باگ مامبو و جوملا!!!!!!!
بقیه سرورها بد هستند این خوبه!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینجا رو هم مطالعه کنید بد نیست
دیواری کوتاه تر از مامبو پیدا نکردن. وگرنه چطور این همه نسخه نصب شده معتبرترین سیستم مدیریت محتوای متن باز، بدون باگه و همون یکی فقط باگ داره؟
معتربودن رو از نظر سنجی های یاران توس و فارسی تمز می تونید ببینید که چه سیستمی بیشتر اعتبار داره.
گفتم اون سایت ها چون نگید که خود مامبولرنی ها به خودشون اعتبار دادن.
این تیم های بزرگی که روی مامبو کار می کنن ، اصلا نمی دونن که چنین باگی هست
آخه یکی باید یگه اصطلاح باگ رو برای برنامه هایی مطرح می کنن که هنوز تکمیل نشدن یا فقط یک نسخه هستن
مامبو رور به روز در حال پیشرفت و بروز رسانی هست.
ضمنا نسبت رنک مامبولرن به رنک هاست خوب شما، خودش بیانگر همه چیز هست. اصلا نیازی به این همه حرف نبود
nabegheyegharne
08-08-2007, 10:56 PM
من فقط سوال کردم. :(
چرا انقدر تند صحبت می کنید مگه من گفتم :
کسی تند صحبت نکرده. اگر هم در تاپیک ها کسی مورد خطاب گرفته، شما نبودید.
من فقط سوال کردم
از این سوال ها زیاد هست. وقتی در روز بیشتر از 2 تا بشه ، شرایط فرق می کنه
ضمنا اگر هم بنده چیزی گفتم ببخشید. به حساب مامبولرن نذارید. چون من اصلا عضو تیم نیستم ;)
mhadaily
08-09-2007, 04:46 AM
من فقط سوال کردم. :(
چرا انقدر تند صحبت می کنید مگه من گفتم :
دوست عزیز
اصلا نگران نباشید اینجا به همه ی سوالات شما تک به تک و با صبر و حوصله پاسخ داده می شود .
فقط یک پیشنهاد اگر می بینید که هاست شما از همین روز اول با شما مشکل داره و پشتیبانی خوبی نداره به سرعت تغییر بدید تا در آینده به مشکل بر نخورید
سعی کنید موارد پیش نیاز مامبو رو در هاست به دقت بررسی کنید و از همون هاست استفاده کنید
بی دردسرترین راه استفاده از هاست مامبوسرور هست که کاملا مواردش برای مامبو ست شده است .
یاعلی
nabegheyegharne
08-09-2007, 05:49 AM
در مامبو سرور شکی نیست. اما هاستهایی که پیدا کردم هم پشتیبانی قوی دارن ولی این یه مشکل رو نمیتونن حل کنن. در هر صورت این مشکل هم کم کم داره حل میشه. با تشکر
در مامبو سرور شکی نیست. اما هاستهایی که پیدا کردم هم پشتیبانی قوی دارن ولی این یه مشکل رو نمیتونن حل کنن. در هر صورت این مشکل هم کم کم داره حل میشه. با تشکر
همه هم همین رو میخان که سرورها پشتیبانی خوبی داشته باشند و تنظیماتشون رو درست ست بکنن. من هم همین طور.
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
trueend5
08-10-2007, 10:55 AM
منم با نظر دوستان موافقم که هیچ کاری نشد نداره ولی اون بنده خدا هم جواب پرتی نداده! گفته با توجه به تنظیماتی که اونا واسه سرور در نظر گرفتن مامبو یا جوملا با مشکل بر خورد میکنن! اگه قرار باشه تو یه هاست رایگان همه مشتری ها به Session save path دسترسی داشته باشن مثلمه که مشکلات امنیتی بوجود میاد و مشتری ها به راحتی میتونن سشن های همدیگرو ببینن و این یعنی فاجعه مخصوصا وقتی برنامه باگم داشته باشه! اینو ببینید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اول باید دید که چه تنظیماتی در نظر گرفتن safe mode و یا open_basedir و غیره!
خب اگه به شما اجازه اعمال تغییرات از طریق htaccess رو داده باشن شما میتونی تو home خودتون یه فولدر ایجاد کنی و محل ذخیره سازی سشن هارو اونجا قرار بدی که مشکل حله!
nabegheyegharne
08-12-2007, 01:55 AM
اگر این مورد قابل ویرایش نباشه نمیتونید به مدیریت لاگین کنید! و بعدا به مشکلات دیگه ای هم بر میخورید!
ضمن اینکه لطف کنید از اون ساپورت محترم بپرسید بر اساس چه مرجعی این حرف رو میزنند!!!!!!!!!
عدم تنظیمات صحیح سرور اونها شد باگ مامبو و جوملا!!!!!!!
بقیه سرورها بد هستند این خوبه!
من مختصری از اطلاعاتی که دادید بهشون گفتم اونها هم پاسخ دادن که مشکلی نیست وSession save path /tmp writeable هست و مشکلی نداره اما غیر قابل ویرایش نشون میده. من هم حالا به راحتی وارد کنترل پنل مامبو میشم. بدون هیچ مشکلی. فقط اینکه 4 دقیقه طول میکشه وارد کنتل پنل بشه
منم با نظر دوستان موافقم که هیچ کاری نشد نداره ولی اون بنده خدا هم جواب پرتی نداده! گفته با توجه به تنظیماتی که اونا واسه سرور در نظر گرفتن مامبو یا جوملا با مشکل بر خورد میکنن! اگه قرار باشه تو یه هاست رایگان همه مشتری ها به Session save path دسترسی داشته باشن مثلمه که مشکلات امنیتی بوجود میاد و مشتری ها به راحتی میتونن سشن های همدیگرو ببینن و این یعنی فاجعه مخصوصا وقتی برنامه باگم داشته باشه! اینو ببینید:
اول باید دید که چه تنظیماتی در نظر گرفتن safe mode و یا open_basedir و غیره!
خب اگه به شما اجازه اعمال تغییرات از طریق htaccess رو داده باشن شما میتونی تو home خودتون یه فولدر ایجاد کنی و محل ذخیره سازی سشن هارو اونجا قرار بدی که مشکل حله!
htaccess و safe mode:off گفتید داره و اما open_basedir رو نمیدونم چی هست. الان فقط یه مشکل دارم اونهم اینه:
سایتم بالا نمیاد اما کنترل پنل مامبو خیلی خوب کار میکنه. من مامبو رو با ویرایش فایل configuration نصب کردم و database رو هم ایمپورت کردم. نمی دونم اگه به بانک اطلاعات وصل نیست پس چرا کنترل پنل و همه تنظیماتش درسته؟ :-\
sorry4uboth
08-12-2007, 08:00 AM
لینک سایتتون رو بزارید!
nabegheyegharne
08-12-2007, 08:38 AM
چون هنوز دامنه نگرفتم لینک زیردامنه رو به علاوه اطلاعات در پیام خصوصی گذاشتم گذاشتم .
sorry4uboth
08-12-2007, 08:40 AM
دوست من!
سرور شما به هیچ وجه تنظیمات درستی نداره!
سرور شما اصلا فایل PEAR.PHP رو نداره!!!
دقت کنید:
faultCode0faultStringWarning:Cache_Lite::include_o nce(PEAR.php) [function.Cache-Lite-include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/vol1000/if_811755/age21.ifastnet.com/htdocs/includes/Cache/Lite.php on line 470faultCode0faultStringWarning:Cache_Lite::includ e_once() [function.include]: Failed opening 'PEAR.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/tmp') in /home/vol1000/if_811755/age21.ifastnet.com/htdocs/includes/Cache/Lite.php on line 470faultCode0faultStringFatal error:Class 'PEAR' not found in /home/vol1000/if_811755/age21.ifastnet.com/htdocs/includes/Cache/Lite.php on line 471
[/code/
nabegheyegharne
08-12-2007, 09:13 AM
شما داخل کنتل پنل شدید؟
تا امروز صبح ایندکس سایت میامد.
sorry4uboth
08-12-2007, 09:21 AM
خیر من اصلا وارد نشدم!
برای رفع این مشکل باید با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید. بعد از رفع این مشکل بقیه موارد رو من بررسی میکنم.
nabegheyegharne
08-15-2007, 01:08 AM
برای رفع این مشکل باید با پشتیبانی هاستینگتون تماس بگیرید. بعد از رفع این مشکل بقیه موارد رو من بررسی میکنم.
با سلام
من با پشتيباني تماس گرفتم آنها هم مشکل را بي دردسر حل کردن. به نظر من هاست رايگان خوبي هست و تا اونجايي که محدوديت نداشته باشند پشتيباني کامل ميکنند.
الان سايت من خيلي خوب کار ميکنه و حتي سيستم امتياز دهي هم که در لوکال خراب پود اينجا درست شده. در آینده به یه هاست خوب انتقال میدم ولی فعلا نمی تونم.
يک مشکل عمده گرافيکي داره که اونهم تقصير من هست . در لوکال هر کاري کردم نتونستم درستش کنم.
اگه زحمتي نيست لطفا درستش کنيد. البته من از شما انتظاري ندارم و فقط دارم خواهش ميکنم . يه کم زياده ببخشيد.
البته قبلا بعضي هاشو پست دادم حل شد ولي اينا حل نميشن. توي انجمن هم نمونش زياده ولي برطرف نشده.
عرض ماژولها در هر صفحه تغيير مي کنه.
منوي جانبي چپ چين شده
فوتر ريموستري حذف نميشه
تصوير روز ظاهر نميشه
توي مرورگرهاي مختلف يک شکل نيست
موقع ارسال مطلب ميزنه شما مجاز نيستيد که توي لوکال درست بود
در ضمن توي انجمن مطالب زيادي درباره safe mode خوندم . گفته شده که اگه off نباشه نميشه تنظيمات اصلي رو ویرایش کرد و يا يادداشت ارسال کرد و يا ماژول جديد ايجاد کرد ولي من همه اين کار ها رو با safe mode on انجام ميدم و مشکلي نيست.ولی موقع نصب مامبو safe mode off بود
اگر نخواستيد اين مشکلات رو حل کنيد لطفا بگيد تا يه پيشنهاد بدم.از اينکه اين پست خلاف قوانين رو دادم معذرت مي خوام . فقط همين يه پست لطفا گير ندين
در ضمن جا داره بازهم تشکر کنم به خاطر سرعت فوق العاده مامبو
sorry4uboth
08-15-2007, 07:45 AM
دوست من!
اول قوانین رو مطالعه کنید!
برای سوالهای مختلف خودتون تاپیک جداگانه بزنید!
تمامی موارد بالا هم در انجمن مطرح شده یه جستجو بکنید!
شما هم خدا رو میخواید هم خرما!!! نمیشه که!
طبق قوانین عمل کنید به تک تک سوالاتتون پاسخ میدیم.
nabegheyegharne
08-15-2007, 02:14 PM
ببخشید آقا محمد این پست رو من برای کی نوشتم این تذکراتی که شما دادید رو خودم هم نوشتم.
گفتم:
خلاف قوانین
بعضي هاشو پست دادم حل شد ولي اينا حل نميشن. توي انجمن هم نمونش زياده ولي برطرف نشده.
من اگه بخوام دوباره پست بدم که تکراری میشه.
اگر هم بخوام توی همونا پست بدم که می گید توی آف تاپیک نباید پست داد
آمار من بعد از تاسیس سایت بالا خواهد رفت . می تونم تبلیغ مامبو سرور رو بکنم.
sorry4uboth
08-15-2007, 06:06 PM
دوست من!
ما طبق قوانین عمل میکنیم!
با این بحث ها به جوابی نمیرسید!
در صورتی که شما مشکلی دارید یه تاپیک جدید بزنید تا به جواب برسید!
نه اینکه تاپیکهای مفید دیگه رو خراب کنید.
شما که میدونید خلاف قوانین هست لطفا عمل نکنید و ادامه ندید بیش از این.
nabegheyegharne
08-15-2007, 11:31 PM
بله متوجه نبودم . ببخشید . دیگه تکرار نمیشه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.