سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: Session save path سوال

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

Session save path سوال

سلام
    من در بخش ساپورت يکي از سايتهاي هاست رايگان پرسيدم که چرا Session save path /tmp, Unwriteable هست.
    جواب دادن که اين يه باگ در جوملا و مامبو هست .يعني چي؟
    The session save path error is a bug in mambo / joomla, due to our hardened server configuration.
    اصلا اين تاثيري در مامبو داره.یعنی برای چی باید writeable باشه
    چون هاستش خيلي خوبه و همه چي رو سساپورت ميکنه به جز همين يه مشکل

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : Session save path سوال

اگر این مورد قابل ویرایش نباشه نمیتونید به مدیریت لاگین کنید! و بعدا به مشکلات دیگه ای هم بر میخورید!

ضمن اینکه لطف کنید از اون ساپورت محترم بپرسید بر اساس چه مرجعی این حرف رو میزنند!!!!!!!!!
    عدم تنظیمات صحیح سرور اونها شد باگ مامبو و جوملا!!!!!!!
    بقیه سرورها بد هستند این خوبه!

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

اینجا رو هم مطالعه کنید بد نیست
    دیواری کوتاه تر از مامبو پیدا نکردن. وگرنه چطور این همه نسخه نصب شده معتبرترین سیستم مدیریت محتوای متن باز، بدون باگه و همون یکی فقط باگ داره؟
    معتربودن رو از نظر سنجی های یاران توس و فارسی تمز می تونید ببینید که چه سیستمی بیشتر اعتبار داره.
    گفتم اون سایت ها چون نگید که خود مامبولرنی ها به خودشون اعتبار دادن.
    این تیم های بزرگی که روی مامبو کار می کنن ، اصلا نمی دونن که چنین باگی هست
    آخه یکی باید یگه اصطلاح باگ رو برای برنامه هایی مطرح می کنن که هنوز تکمیل نشدن یا فقط یک نسخه هستن
    مامبو رور به روز در حال پیشرفت و بروز رسانی هست.

ضمنا نسبت رنک مامبولرن به رنک هاست خوب شما، خودش بیانگر همه چیز هست. اصلا نیازی به این همه حرف نبود

من فقط سوال کردم.
    چرا انقدر تند صحبت می کنید مگه من گفتم :

کسی تند صحبت نکرده. اگر هم در تاپیک ها کسی مورد خطاب گرفته، شما نبودید.

من فقط سوال کردم
    از این سوال ها زیاد هست. وقتی در روز بیشتر از 2 تا بشه ، شرایط فرق می کنه
    ضمنا اگر هم بنده چیزی گفتم ببخشید. به حساب مامبولرن نذارید. چون من اصلا عضو تیم نیستم

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

[quote author=nabegheyegharne link=topic=8036.msg45551#msg45551 date=1186613807]
    من فقط سوال کردم.
    چرا انقدر تند صحبت می کنید مگه من گفتم :
    [/quote]

دوست عزیز

اصلا نگران نباشید اینجا به همه ی سوالات شما تک به تک و با صبر و حوصله پاسخ داده می شود .

فقط یک پیشنهاد اگر می بینید که هاست شما از همین روز اول با شما مشکل داره و پشتیبانی خوبی نداره به سرعت تغییر بدید تا در آینده به مشکل بر نخورید

سعی کنید موارد پیش نیاز مامبو رو در هاست به دقت بررسی کنید و از همون هاست استفاده کنید

بی دردسرترین راه استفاده از هاست مامبوسرور هست که کاملا مواردش برای مامبو ست شده است .

یاعلی

در مامبو سرور شکی نیست. اما هاستهایی که پیدا کردم هم پشتیبانی قوی دارن ولی این یه مشکل رو نمیتونن حل کنن. در هر صورت این مشکل هم کم کم داره حل میشه. با تشکر

[quote author=nabegheyegharne link=topic=8036.msg45566#msg45566 date=1186638545]
    در مامبو سرور شکی نیست. اما هاستهایی که پیدا کردم هم پشتیبانی قوی دارن ولی این یه مشکل رو نمیتونن حل کنن. در هر صورت این مشکل هم کم کم داره حل میشه. با تشکر
    [/quote]

همه هم همین رو میخان که سرورها پشتیبانی خوبی داشته باشند و تنظیماتشون رو درست ست بکنن. من هم همین طور.
    امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

منم با نظر دوستان موافقم که هیچ کاری نشد نداره ولی اون بنده خدا هم جواب پرتی نداده! گفته با توجه به تنظیماتی که اونا واسه سرور در نظر گرفتن مامبو یا جوملا با مشکل بر خورد میکنن! اگه قرار باشه تو یه هاست رایگان همه مشتری ها به Session save path دسترسی داشته باشن مثلمه که مشکلات امنیتی بوجود میاد و مشتری ها به راحتی میتونن سشن های همدیگرو ببینن و این یعنی فاجعه مخصوصا وقتی برنامه باگم داشته باشه! اینو ببینید:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    اول باید دید که چه تنظیماتی در نظر گرفتن safe mode و یا open_basedir و غیره!
    خب اگه به شما اجازه اعمال تغییرات از طریق htaccess رو داده باشن شما میتونی تو home خودتون یه فولدر ایجاد کنی و محل ذخیره سازی سشن هارو اونجا قرار بدی که مشکل حله!

[quote author=محمد link=topic=8036.msg45522#msg45522 date=1186595561]
    اگر این مورد قابل ویرایش نباشه نمیتونید به مدیریت لاگین کنید! و بعدا به مشکلات دیگه ای هم بر میخورید!

ضمن اینکه لطف کنید از اون ساپورت محترم بپرسید بر اساس چه مرجعی این حرف رو میزنند!!!!!!!!!
    عدم تنظیمات صحیح سرور اونها شد باگ مامبو و جوملا!!!!!!!
    بقیه سرورها بد هستند این خوبه!
    [/quote]
    من مختصری از اطلاعاتی که دادید بهشون گفتم اونها هم پاسخ دادن که مشکلی نیست وSession save path /tmp writeable هست و مشکلی نداره اما غیر قابل ویرایش نشون میده. من هم حالا به راحتی وارد کنترل پنل مامبو میشم. بدون هیچ مشکلی. فقط اینکه 4 دقیقه طول میکشه وارد کنتل پنل بشه
    [quote author=trueend5 link=topic=8036.msg45731#msg45731 date=1186743322]
    منم با نظر دوستان موافقم که هیچ کاری نشد نداره ولی اون بنده خدا هم جواب پرتی نداده! گفته با توجه به تنظیماتی که اونا واسه سرور در نظر گرفتن مامبو یا جوملا با مشکل بر خورد میکنن! اگه قرار باشه تو یه هاست رایگان همه مشتری ها به Session save path دسترسی داشته باشن مثلمه که مشکلات امنیتی بوجود میاد و مشتری ها به راحتی میتونن سشن های همدیگرو ببینن و این یعنی فاجعه مخصوصا وقتی برنامه باگم داشته باشه! اینو ببینید:
    اول باید دید که چه تنظیماتی در نظر گرفتن safe mode و یا open_basedir و غیره!
    خب اگه به شما اجازه اعمال تغییرات از طریق htaccess رو داده باشن شما میتونی تو home خودتون یه فولدر ایجاد کنی و محل ذخیره سازی سشن هارو اونجا قرار بدی که مشکل حله!

[/quote]
    htaccess و safe modeff گفتید داره و اما open_basedir رو نمیدونم چی هست. الان فقط یه مشکل دارم اونهم اینه:
    سایتم بالا نمیاد اما کنترل پنل مامبو خیلی خوب کار میکنه. من مامبو رو با ویرایش فایل configuration نصب کردم و database رو هم ایمپورت کردم. نمی دونم اگه به بانک اطلاعات وصل نیست پس چرا کنترل پنل و همه تنظیماتش درسته؟ :-\

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین