توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 462 و مشکل عجیب
yaser1
08-10-2007, 09:58 PM
سلام
من 462 نصب کردم . در صفحه اول مدیریت آیکون مدیریت صفحه ی اول رو زدم و بعدش هر کدام از مطالب پیش فرض رو که کلیک می کردم روشون این اخطارو می ده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
او ل فکر کردم با ادیتور مشکل داره. رفتم توی مدیریت محتوا و یک مطلب ایجاد کردم. ادیتور هم مشکلی نداشت
مشکل کجاس. لوکال دارم تست می کنم
sharoon
08-10-2007, 10:54 PM
دوستان من هم نمی تونم مامبو رو مدیریت کنم و همین مشکل دوست عزیزمون رو دارم .
بی صبرانه منتظر کمک هستیم .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
sharoon
08-10-2007, 11:05 PM
آقا من مشکل رو پیدا کردم . گفتم بیام اینجا بنویسم این دوست عزیزمون هم راحت بشه . اینجا که کسی جواب نمیده :-[
دوست عزیز اگر با فایرفاکس بری می تونی ویرایش کنی . اون اررور یعنی اینترنت اکسپلور نمیتونه حجم سنگین رو تحمل کنه .
radmehr
08-10-2007, 11:49 PM
اینجا که کسی جواب نمیده :-[
جدا ؟ از کجا به این نتیجه رسیدید ؟!
شما ساعت 2:24 صبح پست زدید .. ساعت 2:35 صبح اومدید نوشتید کسی جواب نمیده! یعنی به فاصله 11 دقیقه !
الان هم که دارم جواب شما رو میدم ساعت 3:17 صبح هست! ... خجالت هم خوب چیزیه!!
شما اگر یکم زحمت و رنج و ملالت و سختی و ... می کشیدید و توی انجمن یک ذره SEARCH می کردید قطعا جواب سوال رو پیدا می کردید:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.