PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مامبو آفلاین است !!

sasan_blue
09-04-2007, 02:32 PM
با سلام و عرض خسته نباشید.
من مامبو رو روی لوکال نصب و ادیت کردم. بعد هم آپلود کردم و دیتابیس رو هم اکسپورت و سپس در phpAdmin سایت ایمپورت کردم.
ولی بعد کارهایی که کردم ببینید چی میاد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا بگید مشکل میتونه از کجاها باشه؟

radmehr
09-04-2007, 02:45 PM
فایل configuration.php رو باز کنید و آدرس ها رو برای سرور درست کنید!

sasan_blue
09-04-2007, 03:25 PM
یعنی به جای <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> استفاده کنم؟

abtin
09-04-2007, 03:31 PM
شما يه مامبو روي سرور نصب كنيد ببينيد چجوري تنظيم ميشه فايل config . بعد فايل كانفيگ خودتون رو بر اساس اون ست كنيد .

sasan_blue
09-05-2007, 07:18 AM
مامبو جدید نصب کردم. اما قبل از نصب نوشته بود configuration.php قابل ویرایش نیست. ولی من configuration.php رو در فایلهای مامبو ندیدم و بی توجه مامبو رو نصب کردم.
بعد از نصب هم چنین فایلی رو ندیدم ولی فایلی به نام configuration.php-dist رو بررسی کردم و تنظیمات configuration.php مامبو اصلی خودم رو طبق همین فایل configuration.php-dist تغییر دادم اما هنوز سایت آفلاینه!!!

خوب آقایون مدیر راه حلی پیشنهاد نمیکنند؟

abtin
09-05-2007, 07:27 AM
شما ابتدا فايلي به نام configuration.php بسازيد و دسترسي به اون رو 777 كنيد و مامبو رو نصب كنيد.

يا دسترسي به پوشه نصب مامبو رو 777 كنيد تا در آخر فايل ساخته شود.

يا در مرحله آخر كدي كه مامبو به شما مي دهد را در قالب فايل configuration.php ذخيره كنيد .

sasan_blue
09-05-2007, 01:38 PM
مامبوی تستی با موفقیت نصب شد و من configuration.php رو طبق مامبوی تستی نصب کردم.
اما باز هم صفحه ی آفلاین میاد :&#039;(

abtin
09-05-2007, 03:08 PM
من 3 تا راه گفتم هيچ كدوم فايده نداشت ؟

فولدر instalation رو پاك كردين ؟

sasan_blue
09-06-2007, 08:54 AM
اون سه راه حلی که عرض کردید مربوط به نصب مامبو تستی روی سرور بود تا ببینم چه تنظیماتی داره.
بعدش با توجه به configuration.php مامبوی تستی ، مامبوی اصلی (همون که از لوکال انتقال دادم) رو تنظیم کردم.
اما فایده ای نداشت.
installation رو هم حذف کردم. :-\

abtin
09-06-2007, 09:32 AM
خوب شما يه مامبو بدون نصب اطلاعات نمونه نصب كن ( در نصب مي تونين تيك نصب اطلاعات نمونه رو ورداريد ) سپس ديتابيستون رو توي ديتابيس اين مامبوي نصب شده ايمپورت كنيد ( از طريق كامپوننت بك آپ گيري هم اين كار امكان پذيره ) .

sasan_blue
09-07-2007, 09:21 AM
اشکال نداره با phpMy Admin بکاپ بگیرم؟

radmehr
09-07-2007, 10:12 AM
خیـــر