PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارور در خروجي rss

sadatian
09-18-2007, 10:42 AM
سلام
من براي اخبار سايت از خروجي rss چند سايت استفاده ميكنم. ولي الان چند روز است كه پيغام خطاي زير ظاهر ميشود:
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (HTTP Error: connection failed () in /home/db/public_html/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/db/public_html/includes/frontend.html.php on line 101

ماژول را دوبار ساختم ولي باز هم ارور ميده. rss اون سايتها هم مشكلي نداره. با مديراشون تماس گرفتم روي سايتهاي ديگه مشكلي نيست.

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

firoozmandan
09-18-2007, 10:54 AM
سلام

این اتفاق دقیقا بعد از چه تغییری رخ داد ؟

یا علی

sadatian
09-18-2007, 10:59 AM
هيچ تغييري روي هيچ قسمتي اعمال نكردم. حتي چند روزي هم سايت خيلي كم آپلود ميشد. در اون روز يكي از سايتها ديتابيسش با مشكل مواجه شده بود كه بعد از نيم ساعت درست شد و الان هم rss اون درست كار ميكنه.(parseek.com). ولي از همون روز تمام rss هاي من با مشكل مواجه شد. حتي اونايي كه از سايتهايي غير از پارسيگ گرفته بودم. من گفتم شايد فايلهاي rss خراب شدند. اونا رو دوباره رويش اوررايت كردم البته از بكاپ. ولي فايده اي نداشت.

sadatian
09-18-2007, 05:13 PM
سلام
كسي در اين مورد اطلاعي نداره كه بايد چكار كرد.

ممنون

hossein.shokrzadeh
09-18-2007, 05:49 PM
سلام
نسخه مامبوتون چندهست؟
يه مامبوي ديگه رو هاست نصب كنيد و تست كنيد ببينيد اون هم مشكل داره يا نه؟
يا علي

sadatian
09-18-2007, 06:04 PM
سلام
4.6.1p
حدود يك ماه هست كه درست كار ميكنه. نميشه كه يك دفعه خراب بشه.اونم بدون هيچ دليلي. براي هر اشكالي هم نميشه مامبو رو دوباره نصب كرد. هيچ ميدونيد تنظيمات مامبو براي سايت من حدود يك هفته طول ميكشه تا راستو ريستش كنم.بي خيال حسين آقا. اين يكي رو بي خيال شو. اگه راه ديگه اي به ذهنت ميرسه بگو.

ممنونم ازت

hossein.shokrzadeh
09-18-2007, 07:09 PM
سلام
نه منظورم اين نيست كه دوباره كل سايتت رو درست كني
منظورم اينه كه مثلا يه فولدر ديگه مثلا test بسازيد، يه مامبوي تستي روش نصب كنيد، ببينيد درست كار ميكنه يا نه
يه راه ديگه كه به ذهنم ميرسه اينه كه مامبوتون رو ارتقاء بديد به 4.6.2 ، البته نميدونم اين كارا كمكي خواهد كرد يا نه...
ياعلي

sadatian
09-18-2007, 07:28 PM
سلام
4.6.2p درست جواب ميده. ولي قبل از آپگرد ميخواهم اين مشكل رو حل كنم. چون ميخواهم دليلشو بدونم كه چرا اينطوري شده. حالا اگه آپگرد كردم و اين مشكل باز هم پيدا شد اونوقت بايد چكار كرد. اونموقع كه ديگه پچي نيست.درسته؟
پس بايد علت رو پيدا كرد.

ممنون

mhadaily
09-20-2007, 05:45 AM
دوست عزیز

چرا اینقدر تاپیک می زنید کمی تحمل بفرمایید حتما به موضوع شما هم رسیدگی میشه

خیر اگر بخواهید به 4.6.2 ارتقا دهید که پیشنهاد همین هست ابتدا پشتیبانی از روی هاست و یا .. بگرید ( معمولا خود هاستینگ هم اگر ... روزانه می گیرد ) و سپس بعد از اطمینان از گرفتن بک آپ ارتقا دهید

انشا الله مشکل حل میشه ...

sadatian
09-20-2007, 06:11 AM
مشكلي براي آپگرد وجود نداره. اما ميخواهم بدونم اگه همچين مشكلي بعد از آپگرد پيش اومد اونوقت از چه طريقي حلش كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

mhadaily
09-20-2007, 06:18 AM
اولا بسته به نوع مشکل هست
اینکه چه جیزهایی روی سایت نصب کردید و ...

خیلی از مسائل با عوض کردن یک نام فایل و یا در یک کد حل میشه
ولی به طور کلی به برگردوندن پشتیبانی که گرفتید می تونید مشکل رو حل کنی( پس پشتیبان رو حتما بگیرید و با از پشتیبان سرور خود نیز مطمئن شوید )

sadatian
09-21-2007, 08:55 AM
مشكل با آپگرد به 4.6.2p حل نشد. همچنان همان خطا رو ميده.

iransbs
09-21-2007, 10:35 AM
دوست عزیز ، این طور که پیداست سرور شما دسترسی PHP را به پروتکل http محدود کرده، برای آزمایش از کد زیر استفاده کنید که آیا درست هست یا خیر

&lt;?php
echo file_get_contents(&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>);
?&gt;

این کد رو در یک فایل با نام مثلا test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ذخیره کنید و با مرورگرتون بازش کنید، اگر محتویات mambolearn.com باز شد که مشکلی نباید باشه ، اما اگر ارور داد یعنی سرور شما http رو برای php محدود کرده

موفق و پیروز باشید
یا علی

sadatian
09-21-2007, 10:47 AM
سلام
اينو كه گفتي تست ميكنم ولي سرور مال خود مامبولرنه. همه اين مشكلات هم روي سرور مامبولرن پيدا كردم كه مجبور شدم الان مامبو 4.6.1 رو حذف كنم و مامبو 4.6.2p رو از اول نصب كنم. چون ارتقا كلي مشكل ايجاد كرد.

iransbs
09-21-2007, 11:01 AM
فعلا ما منتظر جواب آزمایش شما هستیم ;)

sadatian
09-21-2007, 11:08 AM
اون فايل رو ساختم ولي چطوري در مرورگر بازش كنم. همينطور در بروزر تايپش كنم . اينتر بزنم؟

iransbs
09-21-2007, 11:12 AM
آره مثلا اگر توی public_html ریختی و اسم دامنه شما هست osp.ir ، باید وارد کنی : osp.ir/test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بعد اینتر رو بزن تا ببین جواب چی بهت می ده.

موفق و پیروز باشید
یا علی

sadatian
09-21-2007, 11:17 AM
من اينو تايپ كردم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

جواب اين بود:
Not Found
The requested URL /test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.37 Server at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> Port 80

نبايد بزنم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

iransbs
09-21-2007, 11:24 AM
دوست عزیز شما اصلا فایل test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با کدی که من نوشتم رو ایجاد کردید که برای شما باز بکنه؟

sadatian
09-21-2007, 11:28 AM
دقيقاً همون كاري كه گفتيد رو انجام دادم.

iransbs
09-21-2007, 11:32 AM
دوست عزیز اصلا apache می گه اصلا فایلی به نام test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وجود نداره!!! شما چه طور این فایل رو ساختید مگه؟
شما باید فایل test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> با محتوای

&lt;?php
echo file_get_contents(&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>);
?&gt;
در پوشه public_html ایجاد کنید.
اگر مطما هستید اینکار رو کردید برای من نام کاربری و کلمه عبور کنترل پانل خودتون رو ارسال کنید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

sadatian
09-21-2007, 12:22 PM
اين ارور رو داد:
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/hamkhoon/public_html/test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2

Warning: file_get_contents(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.file-get-contents]: failed to open stream: Permission denied in /home/hamkhoon/public_html/test<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 2

iransbs
09-21-2007, 12:27 PM
خوب پس در حال حاضر مطما می شیم که مشکل از مامبو نیست و خطایی که میگیرید برای این هست که در سرور اجازه اتصال به پروتکل HTTP به شما داده نشده، در صورتی که از مامبوسرور استفاده می کنید، با بخش پشتیبانی هاستینگ تماس بگیرید و جویای دلیل بشید.

موفق و پیروز باشید
یا علی

sadatian
09-21-2007, 12:46 PM
اين ارور هم در كنترل پنل اومده:
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hamkhoon/public_html/includes/cmtclasses.php on line 664

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hamkhoon/public_html/includes/cmtclasses.php on line 698

نسخه‌ي 4.6.2p

ارور در خروجي rss همچنان در نسخه جديد برقرار است.!!!!!!!

من 462 رو از ابتدا نصب كردم روي سرور مامبولرن ولي مشكل rss رو همچنان دارم.
لطفا راهنمايي كنيد.

وقتي از خروجي سايتهاي خبري خروجي rss ميگيرم اين ارور رو ميده: (در نسخه 4.6.2) البته قبلا در نسخه 4.6.1 هم همين مشكل رو داشتم. براي همين كلا مامبو 4.6.2 رو نصب كردم ولي مشكل همچنان باقيست!!!!!!!
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (HTTP Error: connection failed () in /home/hamkhoon/public_html/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238

و

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hamkhoon/public_html/includes/frontend.html.php on line 104

كمك كنيد خواهشاً. ممنون

*** N پست شما یکی شد !!

mohajer
09-29-2007, 07:53 AM
سلام
من با یک سایت داخلی کار می کنم و همین مشکل برام پیش اومده اون هم با مامبو 4.6.2
می خواستم ببینم چطورییشه امکان استفاده از http رو برای سرور فعال کرد

sadatian
09-30-2007, 05:32 AM
سلام
به نسخه 4.6.2 ارتقا بديد مشكل حل ميشه. فقط در ارتقا دقت كنيد كه تمام فايله جايگزين بشوند وگرنه با كلي مشكل مواجه خواهيد شد. اكثر مشكلات در نسخه 4.6.2 كه دوستان مطرح ميكنند مربوط به رعايت نكردن همين نكته است. بهتر است از طريق هاست عمل نكنيد و با يك نرم افزار ftp اينكار رو انجام بدهيد. پچ ارتقا را آنزيپ كنيد و فولدر به فولدر اوررايت كنيد. قبل از اينكار پريميشنها رو براي فولدرهاي مشابه بر روي هاست براي تمام زير فولدرها و فايلها فول دسترسي كنيد وگرنه اوررايت با خطا مواجه ميشود. اگه adsl داريد بسته به سرعت شما حدود نيم تا يك ساعت زمان ميبرد.
موفق باشيد

mohajer
10-01-2007, 06:35 AM
من که از همون اول ورژن 4.6.2 رو نصب کردم پس چرا این مشکل بوده . تا حالا هم سه بار نصب رو تکرار کردم ولی هر دفعه همین برنامه است .

radmehr
10-01-2007, 07:05 AM
با شبیه ساز AppServ نسخه 2.5.9 کار کنید

sadatian
10-01-2007, 09:13 AM
سلام
من با نسخه appserv-win32-2.4.5 كار ميكنم. تا حالا كه مشكلي نداشته هم با 4.6.1 و هم با 4.6.2.

mohajer
10-07-2007, 10:25 AM
ظاهرا نصف جوابها پریده!!!
به هر حال من از شبیه ساز xamp استفاده می کنم ممکنه مشکل از اون باشه ؟

radmehr
10-07-2007, 12:38 PM
اینقدر گفتیم ما فقط AppServ رو پیشنهاد می کنیم که زبونمون مو در آورد!

mohajer
10-08-2007, 05:50 AM
خب این Appserv رو از کجا میشه داونلود کرد ؟

radmehr
10-08-2007, 07:26 AM
SEARCH کنید تو انجمن !

firoozmandan
10-08-2007, 07:27 AM
سلام

لطفا آموزش های سایت رو مطالعه کنید

هم لینک دانلود هست و هم طریقه نصب

تنها کافیه شما در سایت یا انجمن کلمه Appserv رو جستجو کنید

یا علی