-
ارور در خروجي rss
سلام
من براي اخبار سايت از خروجي rss چند سايت استفاده ميكنم. ولي الان چند روز است كه پيغام خطاي زير ظاهر ميشود:
Warning: MagpieRSS: Failed to fetch [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] (HTTP Error: connection failed () in /home/db/public_html/includes/magpierss/rss_fetch.php on line 238
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/db/public_html/includes/frontend.html.php on line 101
ماژول را دوبار ساختم ولي باز هم ارور ميده. rss اون سايتها هم مشكلي نداره. با مديراشون تماس گرفتم روي سايتهاي ديگه مشكلي نيست.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2007 10:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ارور در خروجي rss
سلام
این اتفاق دقیقا بعد از چه تغییری رخ داد ؟
یا علی
-
-
هيچ تغييري روي هيچ قسمتي اعمال نكردم. حتي چند روزي هم سايت خيلي كم آپلود ميشد. در اون روز يكي از سايتها ديتابيسش با مشكل مواجه شده بود كه بعد از نيم ساعت درست شد و الان هم rss اون درست كار ميكنه.(parseek.com). ولي از همون روز تمام rss هاي من با مشكل مواجه شد. حتي اونايي كه از سايتهايي غير از پارسيگ گرفته بودم. من گفتم شايد فايلهاي rss خراب شدند. اونا رو دوباره رويش اوررايت كردم البته از بكاپ. ولي فايده اي نداشت.
-
-
سلام
كسي در اين مورد اطلاعي نداره كه بايد چكار كرد.
ممنون
-
-
سلام
نسخه مامبوتون چندهست؟
يه مامبوي ديگه رو هاست نصب كنيد و تست كنيد ببينيد اون هم مشكل داره يا نه؟
يا علي
-
-
سلام
4.6.1p
حدود يك ماه هست كه درست كار ميكنه. نميشه كه يك دفعه خراب بشه.اونم بدون هيچ دليلي. براي هر اشكالي هم نميشه مامبو رو دوباره نصب كرد. هيچ ميدونيد تنظيمات مامبو براي سايت من حدود يك هفته طول ميكشه تا راستو ريستش كنم.بي خيال حسين آقا. اين يكي رو بي خيال شو. اگه راه ديگه اي به ذهنت ميرسه بگو.
ممنونم ازت
-
-
سلام
نه منظورم اين نيست كه دوباره كل سايتت رو درست كني
منظورم اينه كه مثلا يه فولدر ديگه مثلا test بسازيد، يه مامبوي تستي روش نصب كنيد، ببينيد درست كار ميكنه يا نه
يه راه ديگه كه به ذهنم ميرسه اينه كه مامبوتون رو ارتقاء بديد به 4.6.2 ، البته نميدونم اين كارا كمكي خواهد كرد يا نه...
ياعلي
-
-
سلام
4.6.2p درست جواب ميده. ولي قبل از آپگرد ميخواهم اين مشكل رو حل كنم. چون ميخواهم دليلشو بدونم كه چرا اينطوري شده. حالا اگه آپگرد كردم و اين مشكل باز هم پيدا شد اونوقت بايد چكار كرد. اونموقع كه ديگه پچي نيست.درسته؟
پس بايد علت رو پيدا كرد.
ممنون
-
-
دوست عزیز
چرا اینقدر تاپیک می زنید کمی تحمل بفرمایید حتما به موضوع شما هم رسیدگی میشه
خیر اگر بخواهید به 4.6.2 ارتقا دهید که پیشنهاد همین هست ابتدا پشتیبانی از روی هاست و یا .. بگرید ( معمولا خود هاستینگ هم اگر ... روزانه می گیرد ) و سپس بعد از اطمینان از گرفتن بک آپ ارتقا دهید
انشا الله مشکل حل میشه ...
-
-
مشكلي براي آپگرد وجود نداره. اما ميخواهم بدونم اگه همچين مشكلي بعد از آپگرد پيش اومد اونوقت از چه طريقي حلش كنم. ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)