ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیش نمایش قبل از نمایش صفحه اصلی سایت

pamchal
10-28-2007, 03:54 PM
سلام
خسته نباشید
من search کردم اما دقیقا نمی دونستم چی رو باید search می کردم و شاید به همین خاطر نتوستم به جوابم برسم ( اگر قبلا پاسخ داده شده بود ) ، اگه سوالم تکراری هست خیلی عذر می خوام .
اما سوال من :
در بعضی ار سایت ها وقتی سایت بالا می یاد با یک صفحه مواجه می شیم که پیامی داره مثلا در سایت تک دانلود با این پیام مواجه می شید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اما آدرسی که تایپ شده اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

حالا وقتی که روی گزینه ورود به سایت (enter )کلیک کنیم وارد سایت می شیم ، اما وقتی صفحه اصلی سایت می یاد آدرس اینه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

دوستان قبلا گفته بودند که مامبو رو توی یک فولدر بریز و یک صفحه دلخواه بزار (index.html) که لینک بشه به اون فولدر . . .
اگر این کار رو بکنیم و به فرض اسم فولدر انتخابی ما &quot; main &quot; باشه ، زمانی که کاربر به سایت اصلی از طریق لینکی که در صفحه دلخواه قرار داره هدایت می شه آدرس به این صورت خواهد بود : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نه به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ممکنه دوستان راهنماییم کنند ؟

از همه دوستانی که توجه کردند ممنونم ;)

farhad
10-28-2007, 06:45 PM
يك فايل به نام index.html بسازيد و اون رو به شكل دلخواهتون ويرايش كنيد.
در جايي كه مامبو رو نصب كرديد آپلود كنيد.
حالا اگر سايت شما به اين شكل باشه :‌ <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> وقتي كه كاربر بخواد وارد سايت شما بشه ،‌ ابتدا به index.HTML وارد ميشه و بعد از اونجا ميتونيد به مامبو &quot;index.php &quot; راهنماييش كنيد.