سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: پیش نمایش قبل از نمایش صفحه اصلی سایت

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پیش نمایش قبل از نمایش صفحه اصلی سایت

سلام
    خسته نباشید
    من search کردم اما دقیقا نمی دونستم چی رو باید search می کردم و شاید به همین خاطر نتوستم به جوابم برسم ( اگر قبلا پاسخ داده شده بود ) ، اگه سوالم تکراری هست خیلی عذر می خوام .
    اما سوال من :
    در بعضی ار سایت ها وقتی سایت بالا می یاد با یک صفحه مواجه می شیم که پیامی داره مثلا در سایت تک دانلود با این پیام مواجه می شید :

اما آدرسی که تایپ شده اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

حالا وقتی که روی گزینه ورود به سایت (enter )کلیک کنیم وارد سایت می شیم ، اما وقتی صفحه اصلی سایت می یاد آدرس اینه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

دوستان قبلا گفته بودند که مامبو رو توی یک فولدر بریز و یک صفحه دلخواه بزار (index.html) که لینک بشه به اون فولدر . . .
    اگر این کار رو بکنیم و به فرض اسم فولدر انتخابی ما " main " باشه ، زمانی که کاربر به سایت اصلی از طریق لینکی که در صفحه دلخواه قرار داره هدایت می شه آدرس به این صورت خواهد بود : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نه به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

ممکنه دوستان راهنماییم کنند ؟

از همه دوستانی که توجه کردند ممنونم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : پیش نمایش قبل از نمایش صفحه اصلی سایت

يك فايل به نام index.html بسازيد و اون رو به شكل دلخواهتون ويرايش كنيد.
    در جايي كه مامبو رو نصب كرديد آپلود كنيد.
    حالا اگر سايت شما به اين شكل باشه :‌ [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وقتي كه كاربر بخواد وارد سايت شما بشه ،‌ ابتدا به index.HTML وارد ميشه و بعد از اونجا ميتونيد به مامبو "index.php " راهنماييش كنيد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)