Lord_Naykan
01-16-2006, 09:06 AM
در تمام صفحات مامبو از یه متا تگ استفاده نکرده! منظورم مثلا اینه :
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; charset=utf-8">
خوب و نمی شه دقیقا فهمید هر صفحه چه جوری باید عوض بشه!
در بعضی جاها یه همچین حالتی هست :
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" />
این رو چگونه باید برخورد کردن این _ISO رو هرچی گشتم متوجه نشدم!
یا برای XML ها رو :
'<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>'
چه کار باید بکنم؟
خوب این ها رو حالا عیبی نداره ...ا Dreamweaver رو باز کردم و بعد هر صفحه می رفتم و بعد Page Properties رو می زدم و بعد Title/Encoding رو می زدم و بعدش UTF-8 رو انتخاب می کردم ولی بازم بعد از فSave کردن، وقتی می بستم صفحه رو و دوباره می رفتم بازش میکردم و مراحل بالا رو می رفتم و نگاهش می کردم می دیدم همون Encoding قبلی هست! و به UTF-8 تبدیل نشده!
آیا باید تمام صفحات رو خودم بشینم دونه دونه UTF-8 تکش رو بذارم؟
مثلا همچین حالتی هست
<html>
<head>
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body>
</body>
</html>
با تشکر
خوب و نمی شه دقیقا فهمید هر صفحه چه جوری باید عوض بشه!
در بعضی جاها یه همچین حالتی هست :
<meta <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> content="text/html; <?php echo _ISO; ?>" />
این رو چگونه باید برخورد کردن این _ISO رو هرچی گشتم متوجه نشدم!
یا برای XML ها رو :
'<?xml version="1.0" encoding="'. $iso[1] .'"?' .'>'
چه کار باید بکنم؟
خوب این ها رو حالا عیبی نداره ...ا Dreamweaver رو باز کردم و بعد هر صفحه می رفتم و بعد Page Properties رو می زدم و بعد Title/Encoding رو می زدم و بعدش UTF-8 رو انتخاب می کردم ولی بازم بعد از فSave کردن، وقتی می بستم صفحه رو و دوباره می رفتم بازش میکردم و مراحل بالا رو می رفتم و نگاهش می کردم می دیدم همون Encoding قبلی هست! و به UTF-8 تبدیل نشده!
آیا باید تمام صفحات رو خودم بشینم دونه دونه UTF-8 تکش رو بذارم؟
مثلا همچین حالتی هست
<html>
<head>
</head>
<body>
</body>
</html>
با تشکر