پاسخ : مدیریت بسته ها و چت
آدرس انحمن
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باتشکر
منم که میگم ارور هم نمیده که ببینم چرا و چگونه
البته از روی فایر فاکس لینک انجمن رو که باز میکنم میره توی مدیریت و اصلاح پایگاه رو هم انجام میدم اما نمیتونم بسته ها رو حذف کنم و قتی این کار رو انجام میدهم میاد صفحه اول انجمن و تنها لینکی که کار میکنه تو صفحه اصلی انجمن لینک مدیریت هست بقیه رو بزنی دوباره میاد همون صفحه اول انجمن.
در ضمن سایت هم همین شرایط رو دارد با این تفاوت که مدیریت میاد ولی صفحه اول همینطور سفیذ است. و ارور هم نمیدهد
برای من ارور میده ، میگه همچین سایتی وجود ندارد
اصلا صفحه سفید نمیاد!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انجمن شما که بدون مشکل باز میشه !
[quote author=nikfar link=topic=10182.msg55089#msg55089 date=1196614670]
منم که میگم ارور هم نمیده که ببینم چرا و چگونه
البته از روی فایر فاکس لینک انجمن رو که باز میکنم میره توی مدیریت و اصلاح پایگاه رو هم انجام میدم اما نمیتونم بسته ها رو حذف کنم و قتی این کار رو انجام میدهم میاد صفحه اول انجمن و تنها لینکی که کار میکنه تو صفحه اصلی انجمن لینک مدیریت هست بقیه رو بزنی دوباره میاد همون صفحه اول انجمن.
در ضمن سایت هم همین شرایط رو دارد با این تفاوت که مدیریت میاد ولی صفحه اول همینطور سفیذ است. و ارور هم نمیدهد
[/quote]
دوست عزيز من هم همين مشكل را داشتم و حل كردم
اين مشكل بدليل نصب بسته هايي است كه با ورژن انجمن شما همخواني ندارد
براي حل اين مشكل شما ابتدا وارد ftp سايتتون بشيد و بعد بسته هايي رو كه نصب كرديد دستي پاك كنيد ،
بعد از اون فايل smf رو دوباره مثل روز اول كه نصب كرديد نصب كنيد .
نترسيد براي مطالب و محتواي سايت شما مشكلي پيش نمياد،
تو مراحل نصب همون اطلاعاتي رو كه روز اول براي ساخت انجمن داديد حالا هم بديد
بعد از نصب فايل اينستال رو هم پاك كنيد مشكل شما برطرف ميشه و سايت مثل روز اول بالا مياد.
فقط ديگه اون بسته ها رو نصب نكنيد كه همين مشكل دوباره بوجود خواهد امد.
اگر دوستان مدير زحمت ميكشدند و اون بسته ها رو با اخرين ورژن هماهنگ ميكردند خيلي خوب ميشد
مخصوصا بسته Advance SEF Urls چون كه خيلي لازمه .
يا حق