سوال در مورد خروجي XML/RSS
سلام و خسته نباشد
من اين گزينه
فعال کردن XML/RSS برای خبرها
تيك مي زنم ولي كد خروجي را اينجوري نشون ميده:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من از اين كد مي خوام در ماژول سايتم استفاده كنم. كه ماژول اينجوري نشون ميده:
Notice: Undefined index: title in /home/payades/public_html/Mambo/includes/frontend.html.php on line 72
Notice: Undefined index: description in /home/payades/public_html/Mambo/includes/frontend.html.php on line 83
من چه طوري بايد از خروجي فروم براي سايتم استفاده كنم يا چه تغييراتي انجام بدم.
و يك خواهش اين بسته هاي نرم افزاري كه گذاشتيد فقط براي قالب پيشفرض ميشه براي قالب Vb بزاريد يا توضيحات كامل براي تغيير دادن بزاريد.مرسي
پاسخ : سوال در مورد خروجي XML/RSS
شما می خواین لیستی از آخرین ارسال های انجمن توی سایتتون نمایش داده بشه دیگه ؟
کافیه یه ماژول جدید ایجاد کنید و لینک خروجی rss رو بدید به ماژول و منتشرش کنید .
لینک خروجی فروم شما هم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هستش .
میشه بیشتر توضیح بدید ...
چه ماژولی بسازیم؟
کجا کدها رو دان کنیم
با سلام
دوست عزیز، این تاپیک برای 06 دسامبر 2007 می باشد، یعنی حدود 5 ماه پیش، لطفا از پرسش در Off Topic ها خود داری کنید و سوالات خود را در تاپیک جدید مطرح کنید.
قوانین انجمن را رعایت فرمایید.
موفق و پیروز باشید
یا علی
با سلام
من یه مشکل دارم
ماژول رو نوشتم و همه چیز خوبه فقط ابتدای این ماژول قبل از تیتر مطالب این پیغام رو مینویسه :
Notice: Undefined index: title in /home/..../public_html/..../includes/frontend.html.php on line 72
سلام!
به آخرین ارسال تاپیک دقت کنید! دوشنبه, 14 آوریل 2008
لطفاً سوال خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید.
پاییزتان پر مهر