کد عجیب روی صحفه اصلی سایت
با نام حق
سلام
دوستان من این قالب رو روی سایت خودم نصب کردم همه چیزش درست است ولی این کد عجیب بالای صحفه index سایت است نمیدونم مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
لطفا اگر میشه من رو راهنمائی کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مشکل دومی که دارم این است که وقتی وب سایت رو با اینترنت اکسپلورر باز میکنم نوشته های سمت راست تصویر که منوها هستند
نصفشون در تصویر نشون داده نمیشوند ????
ولی وقتی با برنامه ای بجز اینترنت اکسپلورر باز میکنم درست هستند .
لطفا من رو راهنمائی کنید در این مورد .
مرسی
پاسخ : کد عجیب روی صحفه اصلی سایت
Invalid argument supplied for foreach() in
سرچ کنید دوست من بارها تکرار شده و نمونه اش هم در زیر ...
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
آقا من سرچ کردم ولی مشکلم حل نشد چون چیزهائی که در تاپیک ها بود به این ارور مربوط نمیشد.
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/hiddenha/public_html/templates/dark_vista_hr/jm_cssmenu/jm-menulib.php on line 48
این ارور روی صحفه اصلی سلیت من هست نه در بخش مدیریت
تطفا راهنمائی کنید که چگونه حل میشود
مرسی
دوست من این خطا مربوط به قالب شماست
در همین جستجوها خواهید دید
مقداری به انگلیسی نوشته شده که در مامبو فارسی باید به فارسی برگردان بشه همین مثلا mainmenu رو باید بکنید منوی اصلی
مثلا
دوست عزیز قالب شما نیاز به کار زیادی داره!
از ضاهر سایت اینجور که مشخصه خیلی باید روش کار بشه ..
فونت ها .. و ..
سلام
دوستان میشه بگید که من باید چه چیزهائی رو عوض کنم در قالبم که قالب سایتم درست بشه ????
هم اینکه دیگه اون ارور نیاد و هم اینکه کجای قالب رو باید تغیر بدم تا نوشته هاش درست بشند ????
مرسی
ابتدا در CSS نوع فونت ها رو به Tahoma تغییر بده.
برای مشکل بالا هم همونطور که مجید عزیز گفت راه حل همونه اگر نشد میتونید درخواست این کار رو بدید تا تیم براتون انجام بده.
در قوانین انجمن به نحوه سفارش این کار اشاره شده.