غير فعال كردن Clean Code در اديتور مامبو
با سلام
به مشكلي در رابطه با حذف اتوماتيك تگ هاي Form و فيلد ها در اديتور برخورد كردم كه در يك تاپيك جداگانه مطرح نمودم . يكي از دوستان گفت كه بايد گزينه Clean Code را غير فعال كني .... اما ظاهرا اين گزينه در جوملا وجود دارد و در اديتور مامبو به صورت پيش فرض روشن است و امكان غير فعال كردن آن نيست ....
ممنون مي شوم اگر كسي اطلاعاتي در اين مورد دارد ، بيان نمايد :D
ضمنا تاپيك مربوط به مشكل ايجاد شده ، به آدرس زير مي باشد :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : غير فعال كردن Clean Code در اديتور مامبو
بهترین راه غیر فعال کردن ادیتور و سپس دوباره فعال کردن اون هست بعد از گذاشتن کد.
لطفا تاپیک ها رو با هم مرتبط نکنید و در هر تاپیک بحث خودش رو دنبال کنید
[quote author=محمد link=topic=10267.msg55487#msg55487 date=1196972208]
بهترین راه غیر فعال کردن ادیتور و سپس دوباره فعال کردن اون هست بعد از گذاشتن کد.
لطفا تاپیک ها رو با هم مرتبط نکنید و در هر تاپیک بحث خودش رو دنبال کنید
[/quote]
ممنون ولي من دقيقا متوجه منظورتون نشدم .... يعني كد را وارد كنيم و بعد اديتور را غير فعال و سپس فعال كنيم ؟؟؟؟
ضمنا من اصلا تاپيك هاي كسان را مرتبط نكردم . اتفاقا براي اينكه هر تاپيك موضوع خاص خودش را داشته باشد ، يك تاپيك جداگانه باز كردم تا تاپيك قبلي ام منحرف نشود .... و فقط براي اينكه ديگران متوجه شوند كه اصلا علت اين كار چه بوده و مشكل به خاطر چيست ، لينك دادم تا علاقمندان بدانند علت اين سئوال از كجا ناشي مي شود .... فكر نمي كنيد اينطوري بهتر است كه بحث Clean Code جداگانه مطرح شده و ساير دوستان به راحتي مي توانند آن را پيدا كنند ؟!
شما فرموديد در هر تاپيك بحث خودش را دنبال كنيد .... و من هم دقيقا همين كار را كردم چون مي خواستم بحث Clean Code را جداگانه مطرح كنم و اطلاعات بيشتري به دست يباورم . اطلاعاتي فراتر از مشكل خودم در اديتور . وگرنه همانجا كفايت مي كرد . هدف من از اين 2 تاپيك متفاوت بوده گرچه نهايتا يك مشكل را از من حل خواهد كرد .
به هر حال ممنونم . در اولين فرصت تست مي كنم و مي بينم كه اين را ه جواب خواهد داد يا نه
ولي به نظرم اين راه اصولي نيست و به قولي ماسماليزاسيون :) هست . آيا فعال بودن اين گزينه به خاطر مسائل امنيتي است ؟ اگر بخواهيم به طور اصولي اين امكان را خاموش كنيم ، راهي وجود ندارد ؟ چون شخصا خودم خيلي باهاش در آينده كار خواهم داشت ....
ممنون
خیر دوست من!
این راه ماست مالی کردن نیست!
اشتباه هم متوجه شدید.
1- ادیتور غیر فعال
2- گذاشتن کد
3- فعال کردن ادیتور!
این مورد در جوملا و مامبو هر دو موجود هست.
فعلا تنها راه درست و کاربردی هست.
اينطوري كه نمي شه براي هر بار وارد كردن و حتي ويرايش كردن يك كلمه يا تگي ، رفت و اديتور را غير فعال و فعال كرد ..... فكر نميكنيد اين كار خيلي وقت گير است ؟
ضمن اينكه يكي از كاربران گفت كه در جوملا ، اين تنظيم وجود دارد ....
ادیتور JCE رو یه امتحانی بکن, البته دقت کن که اخرین ورژن رو دانلود کنی, چون نسخه های قدیمیش اسیب پذیر بود.
سلام
این تنظیم در جوملا وجود نداره - بلکه در ادیتور پیشفرض جوملا وجود داره !
ادیتور هم یک Addon هست که میشه روی مامبو هم نصب کرد .
اما MOStlyCE یکی از بهترین هاست .
شما میتونید روی اون پلاگین نصب کنید . کارایی اون رو افزایش بدید و ....
در مورد مشکل شما لینک زیر رو ببینید :
Why does TinyMCE strip away attributes or tags from my source?
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
انجمن پشتیبان این ادیتور : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
JCE & MOStlyCE هر دو برپایه TinyMCE ساخته شده اند !
یا علی
راه حلی که جناب محمد گفت هم جواب میده. البته محمد جان فکر کنم پارامترهای ادیتور TinyMCE در جوملا با MOStlyCE در مامبو فرق میکنه. در TinyMCE شما میتونید انتخاب کنید که clean code فعال باشه یا نه.