ذخیره ی اطلاعات در بانک با فرم ساز
سلام
یک فرم ساختم که نام و فامیل و ..(مشخصات فردی)را میتونیم وارد کنیم حالا می خوام ببینم که با زدن دکمه ذخیره کن چطور این اطلاعات داخل بانک ذخیره بشن
فکر کنم تو قسمت create code framework اسکریپت دکمه باید با کد mysql این کارو بکنیم درسته ؟
اگه اینجوری یه میشه تو نوشتنش کمکم کنید؟
پاسخ : ذخیره ی اطلاعات در بانک با فرم ساز
نقل قول:
) سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار ٬ برنامه نویسی PHP MySQL Javascript و ... می باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.
از فرم ساز های آماده مامبویی مثل فسیل فرم استفاده کنید
من از فرم ساز فسیل دارم استفاده می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید],ولی می خوام ببینم چطوری داده هام تو بانک ذخیره بشه :-\
سلام
منم با فسیل همین مشکل رو دارم. کسی میتونه کمک کنه؟
دکمه رو که می سازین در قمست script دکمه .. گزینه ی استفاده اسکریپتهای library رو بزنید و اسکریپت ff_validate_submit رو انتخاب کنید .
اینجوری اطلاعات تو بانک ذخیره میشن . برای اینکه به اونها دسترسی داشته باشید می تونین از قسمت manage records اون ها رو ببینین .
سلام
من همين كارا رو كردم ولي فقط اطلاعات فرم به ايميل ارسال مي شه و توي manage records چيزي ديده نمي شه.
شما از مدیریت فرم ها - فرم مورد نظر رو انتخاب کنید و سپس از Edit From بررسی کنید Log To Database: روی چه گزینه ای تنظیم شده ؟