مشكل نقشه سايت و sef با ابزار مديريت گوگل
سلام
من بسته نقشه سايت و بسته sef را نصب كردم .
تو قسمت ابزار مديريت گوگل - اضافه كردن نقشه سايت ، فرمت پيش فرضي كه براي سايت مپ داده به اين شكل هست :
Example: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما خروجي كه سايت مپ فروم من داره اينه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به خاطر همين گوگل قبول نمي كنه .
ميشه بفرمائين حالا من چطوري بايد به گوگل آدرس سايت مپ بدم ؟
ممنون
پاسخ : مشكل نقشه سايت و sef با ابزار مديريت گوگل
فكر كنم اين بسته SEF يه چند تايي مشكل داشته باشه ، چون وقتي نصب كردم بعضي از قسمتهاي انجمن غير قابل دسترسي ميشد . مثل همين اديتور hoteditor كه نصب كرده بودم ديگه نمايش داده نميشد ( البته شايد ايراد از انجمن من باشه ) . در كل مجبور شدم پاكش كنم.
حالا كه اين SEF را پاك كردم ، آدرس خروجي سايت مپ به اين شكل در اومده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ولي بازم تو قسمت ابزار مديريت گوگل- اضافه كردن نقشه سايت ، از اين آدرس ارور ميگيره. :D
این رو هم امتحان کنید برای گوگل
اما
عموما با این هم مشکلی نخواهد داشت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] قبلا این تست شده و مشکلی نخواهد داشت
ارور ميده
Unsupported file format
Your Sitemap does not appear to be in a supported format. Please ensure it meets our Sitemap guidelines and resubmit